Job i Sparekassen Kronjylland

Studentermedhjælper til Forretningsudvikling

Er du nysgerrig på, hvordan vi udvikler produkter, koncepter og serviceydelser i landets 8. største pengeinstitut? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Forretningsudvikling, hvor vi har ansvaret for netop dét. Afdelingen er derudover tovholder på en lang række tværgående projekter.

Vi har mange bolde i luften og er på udkig efter en studentermedhjælper, der kan gribe nogle af dem og fungere som blæksprutte i et dynamisk miljø. Du kan se frem til at bruge din teori i praksis, at få eftertragtet specialistviden og at opnå indsigt i, hvordan maskinrummet ser ud og fungerer i et større pengeinstitut. 

I jobbet skal du blandt andet:

  • Udføre nogle af de kontroller, vi løbende designer for at sikre, at vores produkter anvendes korrekt og tilbydes til de rigtige kunder
  • Bidrage med analyse af datamateriale (i Excel)
  • Udarbejde præsentationsmateriale (i PowerPoint)
  • Løse ad hoc opgaver, der bidrager til Sparekassens forretningsudvikling

Hvem er vi på udkig efter?

Du er i gang med at uddanne dig til cand.merc. og er sandsynligvis på bachelordelen. Du har flair for Excel, er struktureret og har mod på at håndtere og overskueliggøre større datamængder. Da afdelingen konstant har gang i mange tiltag og projekter, skal du også være nysgerrig efter at sætte dig ind i nyt stof. Du er samtidig selvkørende og formår at bevare overblikket. Du vil få en bred kontaktflade i Sparekassen, derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Du kan glæde dig til

Vi tilbyder et relevant studiejob med faglige udfordringer i en organisation, hvor der er stor grad af medindflydelse på projekter og opgaveløsning.

Vi har et godt ungemiljø, og vi har stor erfaring med at være fleksible omkring eksamensperioder og at tilbyde flere timer i eksempelvis sommerferien. Vi forestiller os, at du arbejder cirka 10-15 timer om ugen.

Du får primært arbejdssted på Sparekassens hovedsæde, der ligger i Randers.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Forretningsudvikling Allan Thisted Esbensen på mobil: 26 87 93 14.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med dit CV og eksamensbevis senest 29. marts. Vi forventer at holde samtaler i uge 14.