Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Dygtig rådgiver til vores medarbejderbank


Har du lyst til at gøre en forskel for Sparekassen Kronjyllands medarbejdere, deres familier og deres økonomi? Det har du lige nu en unik mulighed for, da vi søger en kunderådgiver, der har lyst til at spille en afgørende rolle som kollegernes økonomiske sparringspartner.

 

I jobbet kan du se frem til:

 • Hver dag at bidrage til en nemmere hverdag for Sparekassens medarbejdere, når du giver dem fantastisk rådgivning og gode kundeoplevelser
 • At møde rigtig mange af dine kolleger på tværs af afdelinger og arbejdsopgaver
 • At bringe din faglighed i spil, når du rådgiver om alle facetter af privatfaget
 • At udvikle dig – både personligt og fagligt
 • At give medarbejderne og deres familier de samme gode muligheder, services og tilbud som vores øvrige kunder
 • At rådgive og besøge dine ”egne” afdelinger
 • At tage godt imod, oprette og rådgive nye medarbejdere og deres familier

Udover at du i jobbet kommer til at møde og hjælpe mange kolleger og deres familier, er du en af de første til at byde nye kolleger velkommen, når de starter i Sparekassen, ligesom du også rådgiver pensionerede medarbejdere.


Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Er stærk på privatområdet
 • Kan håndtere fortrolighed i relationen til kolleger
 • Er god til at opbygge relationer
 • Kan lide en alsidig hverdag, der både består af besøg i afdelingerne, samarbejde i Medarbejderbanken, arbejde fra en af vores mange afdelinger og måske hjemmefra
 • Bliver motiveret, når kunderne giver dig faglige udfordringer, du kan omsætte til god rådgivning
 • Har et godt humør, er udadvendt og nysgerrig. Du kan lide at sætte dig ind i andres liv og hverdag
 • Kan arbejde både selvstændigt og i et tæt team
 • Med den største naturlighed efterlever Sparekassens værdier og kultur og indarbejder Sparekassens koncepter i din hverdag
 • Har lyst til at udfordre dig selv, dine kolleger i Medarbejderbanken og dine kunder
 • Er god til at inddrage og samarbejde med relevante specialister

Da du får en fuld portefølje af kolleger, er det vigtigt, at du brænder for kundekontakten. Vi forventer, at du har minimum et par års erfaring som kunderådgiver og er stærk på alle områder af privatfaget, da vi har alle typer sager – både de nemme og de mere komplicerede. Det sikrer dig en afvekslende og spændende hverdag. Du står dog aldrig alene – vi er et stærkt team, som altid hjælper og sparrer med hinanden.

 

Sådan ser din hverdag ud i Medarbejderbanken

 

I Medarbejderbanken er der, udover dig, syv kolleger, der sikrer rådgivning og vidensdeling inden for alle afkroge af privatområdet. Vi holder til i samme hus som Randers City afdeling, og der er et godt fællesskab og en god faglig sparring mellem de to afdelinger.

 

I Medarbejderbanken er vi tit på farten, ligesom vi arbejder både hjemmefra og fra forskellige steder i landet. Vi mødes dog også fysisk og dyrker fællesskabet og sparringen, og ellers mødes vi ofte på Teams.

 

Særligt det første halve år vil en stor del af dit arbejde foregå fra afdelingen i Randers, så du får en god oplæring i jobbet og onboarding i Sparekassen. Vi har et stort fokus på at have et stærkt sammenhold – vi er holdspillere og er der derfor for hinanden, både når vi har brug for at vende en problemstilling, nå skarpe deadlines eller bare at få en second opinion – eller et godt grin. I jobbet har du rig mulighed for at udvikle og udfordre dig selv fagligt og til at bidrage til at udvikle vores rådgivning til medarbejderne.

 

Udover at du får en vigtig rolle i vores videre retning og succes i Medarbejderbanken, kan du se frem til fleksible rammer, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer. Glæd dig til en alsidig hverdag, et fantastisk fællesskab, spændende opgaver og masser af opbakning til, at du gør en forskel for kunderne på DIN måde. Vi tilbyder udvikling, ambitioner, attraktive produkter til kunderne, gode værktøjer til din hverdag og adgang til løbende efteruddannelse og har et mål om, at du er en endnu bedre rådgiver om et år, end du er i dag!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.