Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Erhvervsrådgiver eller senior erhvervsrådgiver til Herning

Vil du være helt tæt på erhvervskunderne – og have en hverdag, du selv har stor indflydelse på? Vi søger en ambitiøs erhvervsrådgiver eller senior erhvervsrådgiver, der brænder både for at rådgive og for at opsøge nye spændende erhvervskunder.

Hos os bliver du en vigtig sparringspartner for virksomhederne i et attraktivt markedsområde, der har base i Herning, men også strækker sig til Silkeborg og Ikast-Brande-området.

I jobbet kan du se frem til at:

 • Give erhvervskunderne en grundig rådgivning og være en vigtig sparringspartner for dem – også på et strategisk niveau med afsæt i værktøjet Business Model Canvas
 • Bringe hele spektret af erhvervsfaget i spil, når du rådgiver kunderne i din portefølje
 • Bruge dit netværk og din nysgerrighed til at opsøge nye spændende virksomheder
 • Skabe gode kundeoplevelser for kunder, der forventer, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
 • Sammen med dine kolleger udvikle et i forvejen stærkt erhvervsteam, udbygge vores erhvervsnetværk og skabe flere forretninger
 • Arbejde tæt sammen med dygtige kolleger. Vi inspirerer, udfordrer og hjælper hinanden
 • Blive en del af et fantastisk team i en solid sparekasse, der leverer flotte resultater

Er du den rette til holdet?

Vi forestiller os, at du har mindst fem års erfaring med at rådgive erhvervskunder og opsøge nye. Herfra ved du, at service, responstid, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Vi er på udkig efter dig, der:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundernes virksomheder
 • Er en god holdspiller, men også kan tage styring. Du trives i en aktiv hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
 • Deler ud af dine idéer og prøver gerne nye ting af i jagten på gode kundeoplevelser og nye kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister
 • Er god til at kommunikere med alle typer kunder og samarbejdspartnere og er stærk både på skrift og i tale
 • Kan lide at skabe resultater, der kan mærkes både hos kunden og i vores afdeling

Du må derudover gerne have et godt lokalkendskab i området, ligesom det er vigtigt, at du er god til at skabe stærke relationer. I Sparekassen Kronjylland går vi målrettet efter at skabe merværdi for vores erhvervskunder ved at give dem en personlig rådgiver, som de kan kontakte direkte, og som kender dem og deres virksomhed indgående. Hos os er den personlige relation derfor helt afgørende.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Sammen med dine dygtige kolleger skal du være med til at udvikle vores erhvervsrådgivning i Herning og omegn og udvide vores markedsandele i et område, hvor vi ser et stort potentiale. Der venter dig en alsidig hverdag, hvor du både opsøger og rådgiver kunder, arbejder i afdelingen, hos kunderne og ude, hvor du møder dem. Du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og masser af opbakning til, at du gør en forskel for erhvervskunderne på DIN måde. Du er dog på ingen måde alene, men bliver en del af et fantastisk fællesskab og sparringsmiljø med høj faglighed. Vi tilbyder attraktive produkter til kunderne, gode værktøjer til din hverdag, fleksible rammer og mulighed for løbende efteruddannelse eller specialisering.

Du kan se, hvorfor nogle af vores mange erhvervskunder har valgt Sparekassen Kronjylland til her.

Det siger din kommende leder

”Vi brænder for det tætte samarbejde med vores erhvervskunder og benytter eksempelvis Business Model Canvas til at tale – og udfordre - forretningsmodeller med dem. Vi trives med medansvar og indflydelse. Derfor bidrager alle med ideer til, hvordan vi lykkes med vores mission om at fortsætte vores vækst i et markedsområde, som strækker sig mellem kommunerne Silkeborg, Ikast-Brande og Herning. Den rejse glæder vi os til at have dig med på – samtidig med, at vi har det sjovt.”

Henrik Kilian Albæk, afdelingsdirektør

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.