Job i Sparekassen Kronjylland

Erfaren erhvervsrådgiver til Horsens

Kan du sammen med resten af vores stærke erhvervsteam i Horsens videreudvikle vores succes – med kunden i centrum?

Vi er på udkig efter er en dygtig og erfaren erhvervsrådgiver, der kan være med til at udvikle og udfordre større erhvervskunder og samtidig udvise en stærk interesse for mennesker.

I jobbet får du mulighed for at:

  • Rådgive og videreudvikle en portefølje, der indeholder mellemstore erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du er topprofessionel, handlingsorienteret og ansvarlig i dit købmandskab, samtidig med, at du er naturligt afslappet i dit møde med kunderne
  • Tiltrække større koncerner til din portefølje. Du har derfor solid erfaring med at åbne døre til nye kunder, præsentere tilbud og give dem en tillidsfuld og dybdegående rådgivning
  • Bidrage til motivation og fremdrift i teamet. Du sætter din store faglighed og nysgerrighed i spil og bidrager til udvikling omkring dig. Du har et godt blik for kollegerne og værdsætter en god læringskultur
  • Arbejde selvstændigt med stor grad af frihed under ansvar
  • Blive en afgørende teamspiller i vores næste skridt på rejsen – erhvervsvirksomhederne vælger os til, og vi har en strategi om at fastholde og udvikle denne position i markedsområdet.

Er DU vores nye kollega?

Din uddannelse er ikke afgørende - det er din personlighed, adfærd og værdier, der kommer til at give succes i dette job. Derudover er det en meget vigtig forudsætning, at du har en solid faglighed og kan trække på mange års erfaring som erhvervsrådgiver. Du brænder igennem i mødet med nye og eksisterende erhvervskunder og finder en stor motivation i at give gode kundeoplevelser og skabe langvarige relationer. Her er gode kommunikations- og samarbejdsevner vigtige.

Derudover: 

  • Er du udadvendt, opsøgende og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
  • Kan du give det nødvendige med- og modspil til kunder og kolleger
  • Er du handlingsorienteret og ansvarlig i dit købmandskab
  • Har du strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
  • Inddrager og samarbejder du med relevante specialister

Det gør stillingen særligt attraktiv

Vi tilbyder ansvar og udfordringer i en hverdag, hvor dine arbejdsdage sjældent er ens, og hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Du bliver en vigtig kollega i vores erhvervsteam i Horsens, som de seneste tre år har formået at skabe en markant vækst i det aktive erhvervsliv i Horsens-området. Udover dig består erhvervsteamet af en erhvervskundechef og fem andre kolleger, som arbejder dedikeret med erhvervsrådgivning. I alt får du 15 gode kolleger fordelt på privat- og erhvervssegmentet, der har det sjovt med at skabe resultater sammen i en travl hverdag.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til erhvervskundechef Jens Kallehave på mobil: 26 87 92 94 eller HR-partner Lone Stampe på mobil: 26 87 29 85.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega.

Ansvar og udfordringer på Europas bedste arbejdsplads

I Sparekassen Kronjylland tør vi skille os ud. Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt. Det har vi stor succes med: Årets dugfriske EPSI-undersøgelse af de danske banker slår fast, at vores kunder er Danmarks mest tilfredse – både på privat og erhverv. I september blev vi af Great Place to Work ligeledes kåret til Europas bedste arbejdsplads. Du bliver med andre ord en del af en ambitiøs organisation med klare mål om kunde- og medarbejdertilfredshed, og som er inde i en stærk udvikling. Vi er mere end 700 medarbejdere og har cirka 50 afdelinger fordelt i Jylland, Odense og på Sjælland.