Job i Sparekassen Kronjylland

 Compliancespecialist

Ønsker du et spændende og ansvarsfuldt job inden for compliance i den finansielle sektor? Så har du nu chancen i Sparekassen Kronjylland, som er et af landets 10 største pengeinstitutter.

I vores compliancefunktion identificerer, analyserer og vurderer vi compliancerisici. Vi overvåger ny lovgivning og sikrer i det hele taget, at Sparekassen lever op til gældende lovgivning. Vi søger en kollega, der har lyst til at deltage i dette vigtige arbejde og være med til at kontrollere og vurdere, om Sparekassen overholder den finansielle lovgivning, markedsstandarder og interne retningslinjer.

Dine opgaver bliver primært at:

  • Identificere og analysere compliancerisici
  • Planlægge og udføre complianceaktiviteter
  • Rådgive og være sparringspartner for organisationen
  • Rapportere om udførte complianceaktiviteter
  • Være med til at sikre, at ny lovgivning bliver implementeret

Hvem er vi på udkig efter?

Vi forestiller os, at du er cand.jur. eller cand.merc.jur. Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring fra en lignende stilling i en finansiel virksomhed. Da du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper, er det vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og har gode kommunikationsevner både på skrift og i tale.
Som person er du analytisk, har en høj kvalitetssans og arbejder detaljeorienteret. Du tør tage en beslutning og formår at bevare både overblik og dit gode humør, hvis tingene spidser til.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder dig en stilling med ansvar og udviklingsmuligheder i vores team af ni kolleger, der arbejder specialiseret med compliance og risikostyring. Her får du rig mulighed for både ansvar, personlig udvikling og faglig sparring på tværs af funktionerne. Sammen skaber vi en god stemning og et godt læringsmiljø, som giver gode oplevelser for vores kolleger og samarbejdspartnere.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte områdedirektør for Forretningsudvikling, Kommunikation og Governance, Anders Balle Rasmussen på mobil: 24 26 74 13. Du kan også kontakte HR-partner Mette Møller Eriksen på: 26 87 92 84.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 23. september. Vi forventer at holde samtaler i uge 39 og 40.