Finansøkonom Praktik

martin_ny_red01.jpg

Start din karriere med tre måneders praktik i Danmarks største sparekasse. Her får du ansvar, spændende udfordringer og et stærkt netværk med erfarne kollegaer og andre unge under uddannelse. Samtidig får du et indblik i de muligheder, der findes i et stort pengeinstitut.

Som finansøkonom i praktik hos os har du mulighed for at vælge mellem to forskellige karriereveje: Kunderådgiver og kundesupport.

På begge praktikspor får du base i en afdeling og korte ophold i interne afdelinger. Det sikrer dig stor viden om Sparekassen som organisation, men udvider også dit netværk.

 

Kunderådgiver – for dig, der er opsøgende og resultatorienteret

Du bliver involveret i alle dele af rådgivningsjobbet i din afdeling. Dit primære fokus bliver at mestre en god og omfattende rådgivning af privatkunder, men du vil også blive introduceret til rådgivning af erhvervskunder. I Sparekassen får du som noget særligt også et indblik i arbejdet i Erhverv, Finans og Pension i løbet af din praktik. Forløbet foregår altså skiftevis i en afdeling og med korte ophold i de nævnte specialistafdelinger.

Er det noget for dig?

 Overvejer du praktik inden for kunderådgivning, kan du sikkert nikke genkendende til følgende:

  • Du er selvsikker, når du præsenterer dine idéer, og du sætter pris på at indgå i et værdiskabende samarbejde med både kunder og kolleger
  • Du motiveres af høje krav og af at opnå mål
  • Du kan sætte dig i kundernes sted og lynhurtigt vurdere deres behov
  • Du er proaktiv og har forståelse for godt købmandskab.

 

Kundesupport – for dig, der er struktureret og initiativrig

Som praktikant med fokus på kundesupport kommer du til at prøve kræfter med opgaverne fra dag ét i din afdeling. I starten vil du deltage i kundemøder, hvor du får et indblik i omfanget af dokumentation og i, hvornår rådgiveren har brug for din ekspertise. Du får også korte ophold i specialistfunktioner hos Forretningssupport og Back Office på vores hovedsæde i Randers og Hammel. Forløbet foregår altså skiftevis i en afdeling og med korte ophold i de nævnte specialistafdelinger.

Er det noget for dig?

Overvejer du praktik inden for kundesupport, kan du sikkert nikke genkendende til følgende:

  • Du kan jonglere flere bolde og er ikke bange for at tage initiativ
  • Du har en rationel tankegang
  • Du har et højt fagligt niveau
  • Du har en ambition om at blive den dygtigste i dit felt

Godt karrieremiljø - også socialt

Vi ved, at et godt socialt miljø også er en vigtig del af et uddannelsesforløb. Derfor vil du udover et bredt fagligt netværk på tværs af hele organisationen, blive en del af et solidt netværk med de øvrige unge i uddannelsesstillinger. Vi sørger blandt andet for, at du sammen med vores praktikanter, andre trainees og graduates løbende har mulighed for at deltage i arrangementer med fokus på både faglig og personlig udvikling.

 

Der hvor du er, når din karriere begynder


Cookies meddelelse