Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til privat og evt. erhverv - i Mariager

Kan du give med- og modspil til privatkunden, og eventuelt den mindre erhvervskunde? Er du ligesom os vild med at gøre det i en lokal afdeling, der er tæt på kunderne og lokalsamfundet? Vi leder efter dig, der er skarp i din rådgivning – og samtidig nyder at opsøge nye gode kunder.

Du kan blandt andet glæde dig til:

  • At blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, samarbejde og udvikling
  • At udleve din begejstring for at rådgive kunderne, så de har et godt økonomisk overblik
  • At spille dig selv og kollegerne gode med inspiration og sparring
  • At udvide din portefølje ved at opsøge og tiltrække flere gode kunder
  • At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag
  • Sammen med resten af afdelingen at være med til at vise flaget ved lokale aktiviteter og generelt synliggøre afdelingen

Udover, at du har den finansielle uddannelse på plads, er det vigtigt, at du:

  • Har erfaring med at rådgive kunder og kan kommunikere ubesværet og i øjenhøjde med alle kundetyper. Du kan selvstændigt rådgive inden for alle facetter af privatområdet og give kunderne en grundig behovsafdækning.
  • Med succes kan skabe kontakt til nye kunder og opsøge nye forretningsmuligheder. Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og opbygge værdifulde og langvarige relationer med dem
  • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du har det bedst, når du får lov se muligheder og finde løsninger
  • Har en god forretningsforståelse og motiveres af at skabe resultater – både for kunderne og afdelingen. Du tør gå foran og er en dygtig holdspiller
Har du erfaring med - eller lyst til at udvikle dine kompetencer inden for - rådgivning af mindre erhvervskunder, så har du også mulighed for det i Mariager afdeling.

Det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega ikke kun er god til økonomi, men også til mennesker. Det er nemlig afgørende, at du ønsker at gøre en forskel for vores kunder og kan bidrage til, at de får økonomisk tryghed. Det sker blandt andet ved at udleve Sparekassens fem kundeløfter og ved, at du er nysgerrig på kunderne og er god til at tale planer og drømme med dem. 

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til et afvekslende job i en stor, solid afdeling, der både rådgiver erhvervs- og privatkunder. Her får du rig mulighed for sparring i hverdagen, faglig og personlig udvikling og for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Vi arbejder sammen som et hold og hjælper hinanden, så vi som afdeling kommer i mål.

Samtidig med at du får plads til at være opsøgende på nye kunder, venter dig en eksisterende portefølje af gode kunder. Denne portefølje kan vi tilpasse – alt efter, om du som rådgiver er erfaren eller mindre erfaren.

Det kan du også se frem til

Mariager afdeling er placeret centralt i byen og lige ud til den smukke Mariager Fjord. Byen har et velfungerende handels- og foreningsliv og får aktuelt opført mange nye boliger. Du får derfor en vigtig position i en by i spændende udvikling, hvor det er attraktivt og trygt at bo for alt fra børnefamilier til pensionister. Vores kunder kommer primært fra Mariager, Hadsund og Hobro. Du får en central rolle i at skabe gode kundeoplevelser, når du rådgiver disse kunder.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.