Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver.

Her får rådgiverne i Sparekassen Kronjylland den bedste vurdering – de ligger for eksempel helt i top, når det kommer til at være fleksible og forstående og til at give kunderne et godt overblik over økonomien.

Læs mere om kåringen af vores kunderådgivere hos avisen Finans her.

Vi har også Danmarks mest tilfredse privatkunder

En anden ny undersøgelse fra analysebureauet EPSI bekræfter, at vi har Danmarks mest tilfredse privatkunder. EPSI står bag den undersøgelse, der bredt bliver regnet som den mest valide til at måle kundetilfredshed i banksektoren. 

Vil du selv prøve?

Har du fået lyst til at blive kunde hos os? Udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Bliv kontaktet af en af Danmarks bedste rådgivere

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger.

Ro i økonomien giver ro i maven

Økonomisk tryghed er ikke bare noget, der kommer af sig selv. Indimellem kræver det, at man sætter sig ned og giver økonomien et eftersyn - især i en omskiftelig tid hvor renter og boligmarked konstant ændrer sig. 

I Sparekassen Kronjylland får du en personlig rådgiver, som hjælper dig med at få overblik over din økonomi. Så kan du bruge tid på de ting, der betyder noget for dig. Økonomisk tryghed er derfor et af vores kundeløfter, fordi vi ved, at det giver ro i maven.