Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Erhvervsmedarbejder til Erhvervsservice Sjælland

 

Har du et stærkt servicegen og en stor viden på erhvervsområdet? Og vil du være med til at skabe de bedste kundeoplevelser for vores erhvervskunder på Sjælland? Så er du måske den erhvervsmedarbejder, vi leder efter til Erhvervsservice Sjælland, som er et nyere team med et fantastisk fællesskab, høje ambitioner og høj faglighed.

Sparekassen Kronjylland oplever stor vækst på Sjælland, hvor vi de seneste år har åbnet flere nye afdelinger - for nylig i Hillerød og på Kongens Nytorv. Den succes bliver du en del af, når du skal understøtte væksten på erhvervssiden. Der venter dig en alsidig og spændende hverdag, da du ikke blot er tilknyttet én bestemt afdeling, men flere og dermed får en stor del af Sjælland som din arbejdsplads.

Du kan glæde dig til at:

  • Stå for produktionsopgaver for de sjællandske afdelingers erhvervskunder. Det kommer du til i tæt samarbejde med de øvrige erhvervsmedarbejdere i Erhvervsservice Sjælland
  • Bringe din faglighed og dit servicegen i spil, når du er i kontakt med kunderne – ikke mindst på telefon og mail
  • Samarbejde tæt med afdelingernes erhvervsrådgivere
  • Deltage i diverse administrative opgaver

Vi er på udkig efter dig, der:

Det er afgørende, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter, ligesom du har erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Du sidder måske allerede i en tilsvarende stilling, men kan eksempelvis også have erfaring som erhvervsrådgiver, assisterende erhvervsrådgiver eller lignende.

Det er vigtigt, at du har lyst til at samarbejde med kunder og kolleger og trives med en stor berøringsflade. Vi forventer, at du er serviceminded, kvalitetsbevidst, engageret, har et godt overblik og er fleksibel i din erhvervssupport. Derudover må du meget gerne være initiativrig og bidrage med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen.

Du udvikler dig

Du får rig mulighed for løbende at udfordre eller udvikle dine kompetencer, ligesom vi gerne understøtter din udvikling med relevante kurser eller efteruddannelse.   

Derfor skal du søge jobbet

 

I jobbet får du eftertragtet specialistviden og får en vigtig opgave i at give vores erhvervskunder service af høj kvalitet. Du får faglige udfordringer og direkte indflydelse på, at vi hver dag skaber gode kundeoplevelser. Succes skaber vi sammen som et hold, så du kan glæde dig til at blive en del af et ambitiøst team med en stærk holdånd og et godt fagligt sparringsmiljø. 

 

Du får rig mulighed for at præge udviklingen i Erhvervsservice Sjælland, som er en nyere indsats. Vi er placeret i et markedsområde med mange udviklingsmuligheder, og du har selv indflydelse på jobbets geografiske placering. Vi tager nemlig gerne hensyn til din bopæl, men naturligvis med det for øje, at vi også ønsker et stærkt fagligt fællesskab, hvor det fysisk er muligt.

 

I Erhvervsservice Sjælland vægter vi trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber resultater. Vi har højt til loftet, kort til toppen og praktiserer korte beslutningsveje.

Udover fleksible rammer og en stor grad af frihed kan du se frem til at blive en vigtig del af et af landets 10 største pengeinstitutter. Vi er en solid sparekasse i rivende udvikling og med et højt aktivitetsniveau, som giver gode resultater, høj kundetilfredshed og spændende karrieremuligheder.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.