Ung

Få din egen

personlige rådgiver

Chat med os

#påvej

Få rådgivning - der hvor du er

Som ung kunde i Sparekassen Kronjylland, har du din egen personlige ungerådgiver, som du nemt kan få fat i. Du kan desuden holde møder med din rådgiver, hvor og hvornår det passer dig. Du bliver altid hjulpet hurtigt og med udgangspunkt i dine behov, drømme og planer.

Vi står på mål for god rådgivning - så lad os hjælpe dig godt på vej.

Undgå at hjælpe kriminelle med hvidvask i nattelivet

⛔Undgå at blive medskyldig i svindel ⛔

Vi oplever desværre lige nu en stigning i antallet af unge, der bliver udsat for forsøg på svindel - især i nattelivet. Lige nu er Aarhus særlig ramt, men det kan i princippet ske alle steder.
Svindlerne beder om hjælp til at hæve penge, da de selv ”har mistet deres betalingskort”. Svindlerne tilbyder så at overføre penge til dig og typisk at overføre et større beløb end det, de skal have de vil have dig til at hæve i en pengeautomat for dem.

Men det er tit et forsøg på hvidvask af stjålne penge. Du risikerer dermed at blive en del af kriminalitet - og det kan faktisk ende med en plettet straffeattest ?

Så, sig nej tak - hvis du bliver spurgt om det.

 

Del opslaget med dine venner på Instagram eller Facebook

nyibyen.dk

Se vores blog-portal

Vi har allieret os med en række bloggere, der selv kender alt til at være ny i byen. Her vil de dele deres egne erfaringer med at flytte til enten Aarhus eller København og give dig de bedste tips og guides til, hvor du får den bedste burger, drikker den bedste cappuccino, hvor du skal fejre dine fredage og nyde dine søndage.

Fordele for dig mellem 18 og 28 år

Er du kunde og mellem 18 og 28 år, har du adgang til en række fordele, som kan gavne din økonomi:

En personlig rådgiver, som tager udgangspunkt i dine behov og drømme. Du kan nemt få fat i din rådgiver, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål og henvendelser. Derudover kan du regne med at høre fra din rådgiver, når der er relevant nyt for dig og din økonomi.

  • Kontoen ”Min Konto”
  • Ét gratis Visa/Dankort
  • Ét gratis Mastercard Debit
  • Gebyrfri valutaveksling i afdelinger med udenlandsk valuta
  • Gratis Netbank
  • Gratis Mobilbank
  • Mastercard Standard til 248 kroner i årligt kortgebyr. Dette kort kræver en kreditvurdering.

Hvis du er under uddannelse på en elev-, lærlinge- eller videregående uddannelse, har du endnu flere fordele. Dem kan du læse om her.