Tip en ven

Kender du en, der er interesseret i at skifte bank? Så giv os et tip. Det er både nemt, hurtigt og gratis at skifte til os!

Vores kunder er blandt de mest tilfredse - det viser en stor undersøgelse af de danske banker. Hvis du er tilfreds med os, kan din personlige anbefaling være en hjælp for den, der er på udkig efter en ny og bedre bank. Og for os kan det betyde, at vi får en ny god kunde.

Vi giver et vingavekort eller en håndboldtrøje
Vi vil gerne give dig noget igen for hjælpen. Vi kvittererer derfor med en lille gave, hvis du giver du os navnet på en, som måske trænger til en ny bank, og som vælger at tage et uforpligtende møde med os. Når vedkommende har afholdt møde med os, kan du vælge mellem et gavekort til Jysk Vin på 250 kroner og en original landsholdstrøje, der matcher de danske håndboldkvinders. Du modtager gavekortet via mail og kan bruge det i både i butikken og på Jysk Vins webshop. Vælger du trøjen, bliver den sendt hjem til dig. 

For at være sikker på, at vores henvendelse ikke er til ulejlighed, beder vi dig kun tippe dem, som du ved, kan være interesseret i at skifte bank.
Vi kontakter din ven, kollega, familiemedlem eller bekendte pr. brev med en opfordring til at møde os - og det er naturligvis helt uforpligtende.

 

Betingelse: Kun seriøse tip bliver honoreret.


Cookies meddelelse