Boliglån 1. prioritet - et attraktivt boliglån

Vi tilbyder Boliglån 1. prioritet til køb af fast ejendom og belåning af friværdi. Lånet er et godt alternativ til realkreditlån med variabel rente.

Fakta om Boliglån 1. prioritet

Renten er variabel og kan ændre sig hvert kvartal. 

Boliglån 1. prioritet kan oprettes med en løbetid på mellem 1 og 30 år. Du har mulighed for op til 10 års afdragsfrihed.

Uanset den aftalte løbetid kan lånet indfries helt eller delvist før tid. Indfrielse sker ved indbetaling af restgæld og tilskrevne renter.

Forud for etablering af lånet, bliver ejendommen vurderet. Omkostningerne for vurderingen er indeholdt i oprettelsesomkostningerne. Lånet skal ligge indenfor 80 % af ejendommens værdi.

Der stilles sikkerhed for lånet i form af pantebrev i ejendommen med samme størrelse som lånet - læs her, hvad der kan ske, hvis du ikke betaler ydelserne på lånet.

Mere om renten på Boliglån 1. prioritet
Renten er sammensat af CITA tre måneder + et tillæg fastsat af Sparekassen Kronjylland. Der er ikke noget loft over renten, og Sparekassen Kronjylland kan ændre på tillægget. Det betyder, at ydelsen på lånet kan blive højere eller lavere (mere om CITA).

Forudsætninger for Boliglån 1. prioritet

Boliglån 1. prioritet kan kun indgås i danske kroner. Har du indtægt i anden valuta end danske kroner, så læs mere her.

Lånet forudsætter almindelig kreditvurdering og at ejendommen er brandforsikret hos NEM forsikring eller et andet forsikringsselskab.

Hvad er den bedste løsning for dig?

For at finde den bedste løsning til dig, bør faktorer som restgæld, indtægt, opsparing, alder og eventuelle tanker om, hvor lang tid du vil blive boende være med i overvejelserne. Vi anbefaler, at du tager en snak med din rådgiver, når eller hvis du overvejer at ændre din nuværende boligfinansiering. Det gælder om at finde den rette løsning til dig.

 

 

 


Cookies meddelelse