Lav rente på dit andelsboliglån

Fortæl os, hvad du har behov for
- så fortæller vi, hvad vi kan gøre for dig.

Lad os give dig en et tilbud på finansiering af din andelsbolig. Har du allerede en andelsbolig, kan vi højest sandsynligt tilbyde en billigere månedlig låneydelse end den, du har i dag.

Vi tilbyder dig naturligvis mere end blot et billigt lån. Du vil få kompetent rådgivning om alt fra hverdagsøkonomi til pension og investering.

Vi rådgiver også uden for normal åbningstid og gerne hjemme hos dig, og hos os får du en personlig rådgiver, som sætter sig ind i din økonomi, og som du kan ringe direkte til.

Kontakt os og få et billigt andelsboliglån med

  • Lav variabel rente
  • Løbetid op til 25 år
  • Belåning op til 100 procent af andelens værdi
  • Mulighed for op til fem års afdragsfrihed
  • En grundig gennemgang af din økonomi

 

Lån og kredit

Vores rådgivere har stor erfaring med andelsboliger og kan hjælpe dig, så du bedre kan vurdere, om det er en andelsboligforening med en god økonomi. Vi giver dig naturligvis også gerne et finansieringsforslag.

Du har mulighed for at op til halvdelen af lånebeløbet trækkes på en kredit. Kombinationen af lån og kredit er mere fleksibel og kan give dig mulighed at afdrage fx. et dyrt billån eller anden dyr gæld.

Långivning sker ud fra almindelig kreditvurdering. Jo mere sikkerhed vi kan få for vores lån, jo lavere rente kan vi give.
Stiftelsesprovision betales ikke ved overflytning fra andet pengeinstitut. Renten er dagligt variabel og afhængig af pantesikkerhedens placering og den samlede kreditvurdering.

Eksempel på lån beregnet med 4 procent i rente 
Provenu: 800.000 kroner,
Lånet har variabel rente og en løbetid på 25 år.
Medfinansierede omkostninger (omkostninger som bliver lagt oven i det beløb som udbetales):
Tinglysningsafgift til staten: 13.660 kroner.
Stiftelsesprovision: 16.000 kroner.
Elektronisk tinglysnings ekspedition 300 kroner.
Dokumentudfærdigelse: 1.000 kroner.

Debitorrente 4,06 procent.
ÅOP før skat 4,44 procent.  
Samlet beløb til tilbagebetaling 1.314.000 kroner.

Hvis du allerede har et andelsboliglån i en anden bank, som vi skal overtage, skal du ikke betale stiftelsesomkostninger. Tilbagebetalingsbeløbet vil i så fald være 1.265.100 kroner.

Opdateret 7. oktober 2015