Investering i Value Bonds

Value Bonds 2018 Udb. er målrettet dig, der ønsker fast placering af din opsparing indtil 2018.

Med Value Bonds 2018 udb får du adgang til virksomhedsobligationer med kort tid til udløb og dermed mulighed for at få en højere rente end på traditionelle indlånskonti eller obligationer. Bemærk, at der vil være en lille stigning i risikoen i forhold til almindelige indlånskonti.

Investment Grade og High Yield

Value Bonds 2018 Udb. er en investering i virksomhedsobligationer med betegnelserne Investment Grade og High Yield. Investment Grade dækker over de mest sikre virksomhedsobligationer, mens High Yield dækker over obligationer udstedt af virksomheder med lavere kreditværdighed. Der placeres maksimum 75 procent i High Yield obligationer og minimum 25 procent i High Yield obligationer.

Mellemting mellem aktier og obligationer

Når du investerer i virksomhedsobligationer, låner du reelt penge ud til virksomheder. Som betaling for den risiko der er for, at de enkelte virksomheder ikke kan tilbagebetale deres obligationsgæld, får du som investor en højere rente, end du kan få ved eksempelvis investering i traditionelle obligationer.

En fast investering til 2018

Value Bonds 2018 Udb. er en attraktiv mulighed for at investere i et mix af virksomhedsobligationer med kort tid til udløb. Ved at tilpasse løbetiden på de underliggende virksomhedsobligationer i afdelingen forventes renterisikoen at falde, jo tættere man kommer på den 31. december 2018. Afdelingen kan derfor betragtes som et ’køb og behold’- produkt, som med fordel holdes til december 2018.

Value Bonds 2018 er risikovurderet "Gul". Læs om risikovurdering.

Yderligere information
Vil du vide mere om Sparinvest Value Bonds 2018 Udb., er du velkommen til at kontakte din rådgiver. Er du ikke kunde hos os, kan du kontakte en af vores afdelinger.
Find rådgiver eller afdeling her.

Læs seneste kommentar her

Fakta om Value Bonds 2018 Udb.

Hvem er Sparinvest  


Cookies meddelelse