Sparinvest Value Bonds 2017 udb. KL

 

Sparinvest lancerede i 2014 investeringsafdelingen Value Bonds 2017 Udb 2017 KL, som investerer i globale virksomhedsobligationer. Afdelingens obligationer udløber i 2017.

Sparinvest har besluttet at forlænge produktet, da de ikke laver nye afdelinger med fast udløb. Sparinvest ser fortsat fordele for investorer ved at være investeret i en afdeling, der fokuserer på virksomhedsobligationer med kort løbetid.
Samtidig ændrer afdelingen navn til Value Virksomhedsobligationer – Global Højrente Kort Løbetid Udb. KL.

Ændring af investeringsstrategi
Samtidig med forlængelsen ændrer Sparinvest en smule i investeringsstrategien for produktet. I øjeblikket investerer de cirka 50 procent i Investment Grade obligationer og cirka 50 procent i High Yield obligationer.
Den fremtidige strategi, som træder i kraft 1. december 2017, vil være at investere 100 procent i højtforrentede High Yield obligationer. Årsagen til ændringen er, at renten på Investment Grade obligationer aktuelt er meget lav.

Hvad gør jeg som investor?
Hvis du ønsker at forblive i den omdannede afdeling, og dermed fortsat være investeret i virksomhedsobligationer, skal du ikke foretage dig noget, men du skal dog være opmærksom på den højere risiko, der måske ikke længere matcher din investeringsprofil.
Hvis du ønsker at sælge investeringsbeviserne inden omdannelsen til den nye afdeling, skal du give besked til din rådgiver i god tid inden 1. december 2017. Du har mulighed for at sælge Sparinvest Value Bonds 2017 Udb KL til et nedsat indløsningsfradrag på 0,20 procent frem til og med 30. november 2017.

Er dine investeringsbeviser opbevaret i depot i Sparekassen Kronjylland, vil du modtage brev om ændringen i løbet af november 2017, og det vil være en god idé at kontakte din rådgiver for en snak omkring den nye afdeling samt de øvrige muligheder, der kan være for placering af dine penge.

 

Følg med
Læs om den nye afdeling Value Virksomhedsobligationer – Global Højrente Kort Løbetid KL her.

 

Læs seneste kommentar fra SparInvest her

Du kan følge udviklingen her.

Sparinvest Value Bonds 2017 Udb KL samt den kommende afdeling Value Virksomhedsobligationer – Global Højrente Kort Løbetid Udb. KL er risikomærket GUL. Læs mere om Finanstilsynets risikomærkning her. 

 

 

 

 

 


Cookies meddelelse