Får du nok ud af dine penge?

Renteniveauet er fortsat historisk lavt. Det betyder, at der ikke er meget vundet ved at have penge stående på en indlånskonto. Men der er alternativer.

Investering i værdipapirer er efterhånden blevet ’hver mands eje’. Du kan i dag investere via Netbank eller Mobilbank, men du kan også vælge at komme ind til os og få rådgivning, inden du beslutter dig for, om du vil investere.

Det er dog vigtigt, at det gribes rigtigt an og at du finder den investeringsløsning, der passer til dig.

Du er derfor meget velkommen til at komme ind og få en snak med os. Vi yder naturligvis en grundig rådgivning, inden du tager stilling til, om investering i værdipapirer er noget for dig. Dermed har du et solidt grundlag for din beslutning.

Vi synes også, det er vigtigt at følge op på den investering, som du er blevet rådgivet om. Derfor tilbyder vi dig rådgivning om investeringerne også efter, at købet er foretaget. Rådgivning kan blandt andet ske i forbindelse med de møder, som du løbende afholder med din rådgiver.

Kom ind og hør nærmere. Er du ikke kunde, kan du finde nærmeste afdeling her.

Ny i investering: Sådan kommer du godt i gang

Investering kan virke som en nem måde at forøge formuen på, men det kan blive en bekostelig affære, hvis du ikke gør dig indledende tanker om, hvordan du skal gribe det an.

Er du helt grøn på investeringsområdet, giver vi her nogle gode tips til, hvordan du får en god og sikker start på dit investeringseventyr.


Cookies meddelelse