Se hvilke muligheder, vi kan give dig

Se hvilke muligheder vi ser for dig

Vi er alle på vej mod noget. Du er måske på vej mod nyt job, på vej til at stifte familie, på vej til et nyt hjem, en ny bil eller mod pension. Uanset hvor du er på vej hen, og hvad du drømmer om, så vil vi gerne hjælpe dig og give dig den bedste rådgivning.

Vi har for andet år i træk Danmarks mest tilfredse kunder. Men det er ikke derfor, du skal vælge os. Du skal vælge os for det, vi kan gøre for dig: At få mest muligt ud af din økonomi.
Vi afsøger forskellige muligheder og udfordrer med andre vinkler: Indtænker du sommerhuset som en del af din pensionsopsparing, eller overvejer du at give sommerhuset videre til næste generation? Får negative renter på indlån dig til at investere, til at forbedre huset med håndværkerfradrag eller til noget helt tredje? Vi afsøge muligheder, som kan komme dig og din familie til gavn.

Vil du også være tilfreds?

Book et møde med en af vores rådgivere og hør, hvilke muligheder vi ser for dig. Vi giver dig et gavekort på 500 kroner til vin med fra mødet og naturligvis et tilbud fra os til dig.

Book et møde

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger.

Relaterede artikler

Vi hjælper dine boligdrømme på vej

Boligdrømme

Køb af bolig er en af de største økonomiske beslutninger, vi tager i livet, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken rådgivning du får. I Sparekassen Kronjylland vil vi meget gerne være med til opfylde dine behov og ønsker til din næste drømmebolig.


 
Investering

Investering

Overvejer du at investere nogle af dine penge? Måske har du et beløb til rådighed, som du ikke har brug for inden for den nærmeste fremtid eller måske har du løbende mulighed for at lægge lidt penge til side, som du ikke har brug for i din hverdag. Penge, du gerne vil have, bliver til flere.

Pensionsopsparing

Pensionsopsparing

Med en god pensionsordning sparer du op til fremtiden som pensionist og sikrer nutiden med forsikringer.

Private banking

Private banking

Hos os har du som private banking-kunde en personlig rådgiver og adgang til et fast team af specialister, som er tæt på dig. Teamet, som udover din rådgiver består af en formuerådgiver og eventuelt en investeringsrådgiver, kontakter dig proaktivt flere gange om året.

Kontakt os

Få rådgivning, der passer til dine behov

Aktuelt lige nu

COVID-19

Vi passer på dig - og på hinanden

Vi har valgt at lukke dørene til vores afdelinger. Hvis du har brug for vores hjælp, så ring endelig til os - så kan vi sammen aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Sig farvel til oliefyret – og få 10.000 kroner i tilskud

Nyheder

Sig farvel til oliefyret – og få 10.000 kroner i tilskud

Har du et realkreditlån hos os, så er det et Totalkredit-lån. Det er der flere fordele ved, og lige nu giver Totalkredit dig mulighed for et økonomisk tilskud på 10.000 kroner, hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe.

Bolig forberedelse

Nyheder

Ny godkendelse af nethandel: Dit kort skal være tilmeldt 3D Secure

Nu skal du godkende internethandler med en personlig kode eller som alternativ vælge at godkende med din NemID app.

Nogle webshops fejler fra 10. januar

Nyheder

Fejl hos nogle webshops på grund af ny 3D secure sikkerhedsgodkendelse

Ikke alle webshops har nået at blive klar til nye EU-regler. Du kan derfor risikere, at de afviser din online handel. Hvis dit kort er tilmeldt 3D Secure, er der intet i vejen med dit betalingskort, men med webshoppen