Lader du os reparere bilen?

Nej, vel? Så lader du vel heller ikke bilforhandleren stå for din økonomi?

 

Tag i stedet dit finansieringstilbud fra bilforhandleren med ind i din afdeling, så kan vi sammen skræddersy en løsning til dig med endnu flere fordele.

Vi kan tilbyde dig en løsning, der er mindst lige så god som hos bilforhandleren.

Lav ydelse efter skat

Mange bilforhandlere tilbyder lån med en lav rente. De medfølgende gebyrer og betalingsomkostninger er dog ofte så høje, at det ender med at blive et dyrere lån end det, vi kan tilbyde dig. Ved et lån med højere renter i Sparekassen, kan du trække renteudgifterne fra i skat. Bilforhandlerens høje startomkostninger får du ikke skattefradrag for. Det vigtige for dig er at vide, hvad din månedlige ydelse bliver efter skat. Det hjælper vi dig meget gerne med at se på.

Hos os betaler du ikke to gange for de samme penge

Gennem bilforhandlernes finansieringsselskaber oprettes der pant i bilen, og omkostningerne hertil går tabt, når du sælger bilen inden lånets udløb. I det tilfælde skal du nemlig indfri det eksisterende lån og derefter oprette et nyt med nye høje oprettelsesomkostninger. I Sparekassen kan du ved nyt bilkøb i stedet få forhøjet det eksisterende lån, så du sparer omkostningerne.

Fleksibilitet

Med et billån i Sparekassen opnår du også en god fleksibilitet i forhold til din øvrige økonomi. Får du brug for at få lånet forhøjet fx til nye vinterdæk, eller ønsker du at betale ekstra ind på lånet, springe en låneydelse over eller sætte den op eller ned, så kan vi nemt hjælpe dig. 

 

 

 

 

 


Cookies meddelelse