Lej en boks til det du vil passe særligt godt på

Du kan du leje en bankboks til at opbevare det, som har særlig betydning for dig. Det kan være vigtige dokumenter, fotos, værdigenstande og andet, som betyder meget for dig.

Bankboksene findes i forskellige størrelser og udlejes til kunder, der har en konto hos os. Det er forskelligt fra afdeling til afdeling, hvilke boksstørrelser vi kan tilbyde. Prisen afhænger af, hvor stor bankboksen er – se prisen på side 16 i vores prisoversigt.

Kontakt din rådgiver, hvis du vil vide mere eller hvis du vil leje en bankboks.

Gode råd om at have en bankboks

Pas godt på nøglerne

Opbevar de to bankboks-nøgler sikkert og hver for sig. Hvis en eller begge nøgler bortkommer, skal du betale omkostningerne til nye nøgler, ændring af låsen og eventuelt en opbrydning af bankboksen.

Forsikring og dokumentation

Indholdet i boksen er dit og ukendt for os. Det er også dit ansvar at forsikre indholdet mod tyveri, oversvømmelse eller brand. Din indboforsikring dækker måske i et vist omfang, men du bør, særligt hvis der er tale om genstande af stor værdi, undersøge vilkårene hos dit forsikringsselskab. Af hensyn til din forsikringsdækning bør du have dokumentation for, hvad bankboksen indeholder – det kunne være fx fotos, kvitteringer eller vurderinger.