Gratis vand til skoleelever

Drikkevandet fra Harridslev Vandværk er forurenet, så Sparekassen uddelte torsdag gratis vand til børnene.

Der var jubel og ivrige børn, da Sparekassen Kronjylland trillede op foran Korshøjskolen i Harridslev torsdag morgen. Bilen var læsset med drikkevand til alle børn på skolen.

-    Da vi hørte om det forurenede drikkevand, fik vi den idé at stille op med vores egen "nødvandsforsyning". Vi greb chancen for at gøre noget godt til glæde for børnene i Harridslev, siger Anne Frost Thygesen fra Sparekassen Kronjylland i Dronningborg.

Anne Frost Thygesen var selv med til at dele vandet ud. Heldigvis fik hun assistance af Bjørn Rørbye, Christoffer Elleby Riis og Mathias Solberg Ries, som gerne ville hjælpe med at dele vandflasker ud til alle børn på skolen.

Korshøj børnehave (billedet) fik også bragt vand. Her hjalp Ida Marie Kristensen og Tias Toft med at bære de tunge flasker. Børnehaven Unoden på Kastanievej fik også vand.

Sparekassen uddelte i alt 1.600 flasker vand, som kommer børnene i Harridslev til gode, mens vandværket får styr på drikkevandet igen.

Forureningen skyldes indtrængning af snegle og insekter i rentvandsbeholderen, så der går formentligt et par dage, inden der kan drikkes vand fra vandhanen igen.

18. november 2011