Blogger er "Årets Instagrammer"

Juila, som er blogger på vores site, Nyibyen, er "Årets Instagrammer".

Blogger

På vores site, Nyibyen.dk, har vi allieret os med en række bloggere, der kender alt til dét at være ny i byen. De ved lige præcis, hvor du får den bedste burger, finder den bedste studiecafé, hvor du skal fejre dine fredage og nyde dine søndage.

Juila, der står bag Copenhagenwilderness, er en af de bloggere, der hver uge skriver på Nyibyen.dk. På Nyibyen.dk skriver hun under navnet Frk. Overspringshandling. Juila har netop vundet titlen som “Årets Instagrammer 2016” i Boligkategorien i Costume og Bolig Magasinet.

Juila har efter eget udsagn en ekstra stor forkærlighed for spektrummet: "de små, lokale, skæve og kreative" og er en trofast leverandør af råd til at få det bedste ud af hverdagen på budget, guides til gode caféer og spisesteder samt insidertips til, hvor du får fingrene i de fedeste genbrugsretromøbler.

Hver uge kan du på Nyibyen.dk læse hendes og de øvrige bloggeres tips til by, bolig og budget eller følge med, når vi deler vores bloggeres hverdagsglimt fra Aarhus og København på instagram.com/nyibyen.