Sjov legedag i Oksbøl

Der var masser af sjov og aktiviteter for legebørn i alle aldre, da Blåvandshuk Idrætscenter 28. februar omdannede over 1500 m² til et kæmpe legeland. Sparekassen var med som eventpartner.

 

Blåvandshuk Idrætscenter, Sparkassen Kronjylland og Lepus Park slog dørene op til fri leg med blandt andet springcenter og rodeogris. Det var der rigtig mange gæster – både lokale og langvejs fra − der benyttede sig af.

− Det var en stor fornøjelse igen at være en del af den store legedag, hvor familier og andre besøgende fik gratis adgang til en masse spændende aktiviteter. Sparekassen var eventpartner for dagen, da vi synes, dagen er et vigtigt samlingspunkt for området, og da vi gerne vil være med til at give beboerne og områdets gæster nogle gode oplevelser, fortæller Anja Søndergaard Pedersen, der er kundemedarbejder i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Billum.

 

Segways og zebracykler

Børn og barnlige sjæle havde hele dagen travlt med at udforske de mange legeaktiviteter, ligesom de prøvede kræfter med sjove segways og zebracykler fra Lepus Outrup Action Park.

− Sparekassen deltog med træspillet sjelen, hvor der blevet kåret lokale mestre. Vi havde også en konkurrence, hvor man skulle forsøge at gætte vægten på to fyldte sparegrise. Mange har efterfølgende spurgt til vægten, og jeg kan afsløre, at vægten var nøjagtig 1,878 kilo, fortæller Anja og tilføjer, at alle vinderne har fået direkte besked.

Der var hele dagen stor aktivitet i de to haller, hvor også lokale kunstnere udstillede og arbejdede på deres værker. Om eftermiddagen kunne gæsterne tilmed nyde en dukkert, da der også var fri adgang til centrets svømme- og badeland.