Sparekassen forlænger samarbejde med Hammel Cykle Klub

For tredje år i træk forlænger Sparekassen Kronjylland sin sponsoraftale med Hammel Cykle Klub. Den nye sponsoraftale løber til udgangen af 2015, hvor der igen skal forhandles om en ny aftale.


- Hos Sparekassen Kronjylland synes vi det er vigtigt at støtte op om lokalsporten. Vi går meget op i, at vores sponsorpenge går til gode formål, der opfordrer børn og unge til en sundere livsstil. Det gør Hammel Cykle Klub til en oplagt samarbejdspartner for os. Vi er derfor glade for at forlænge det gode samarbejde, vi har med klubben, forklarer Morten Pedersen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Hammel.

 I 2014 støttede Sparekassen blandt andet cykleklubbens talentudvikling, og i år gælder det klubbens U19 landevejshold og MTB-hold.
- Det gør en stor forskel for os, at Sparekassen vælger at forlænge deres Sponsorat af Hammel Cykle Klub. Samarbejdet med Sparekassen er med til at sikre, at vi fortsat kan udvikle klubben og tilbyde nye spændende udfordringer. For os er det vigtigt, at der både er plads til dem, der ønsker at cykle for motionen og hyggens skyld og til dem, der drømmer om at komme til at cykle på licens og eliteplan, fortæller Benny Hagelskjær, formand for Hammel Cykleklub.
Hammel Cykleklub har eksisteret siden 1974, og det er her stjerner som Chris Anker Sørensen, Team Saxo Bank og Lars Bak trampede i deres første pedaler.