Hovedsponsor for Århus Håndbold igen

Efter et par sæsoner som CO-sponsor har Sparekassen Kronjylland valgt igen at blive hovedsponsor for Århus Håndbold.

 

 − Jeg er glad og stolt over, at vores mangeårige samarbejdspartner Sparekassen Kronjylland kommer tilbage som hovedsponsor i Århus Håndbold. Det er et tegn på, at det hidtidige samarbejde har skabt værdi for begge parter, og det er vi meget glade for, siger direktør i Århus Håndbold, Henrik Lundorff.

− Den nye aftale er et godt og positivt fundament i den udvikling, vi som klub er inde i. Vi vil og skal kæmpe med de bedste danske hold i fremtiden, og det giver det nye hovedsponsorat os mulighed for. Sammenholdt med den driftsgaranti, som vores nye ejerkreds har stillet for de kommende tre sæsoner, har vi et særdeles godt og troværdigt grundlag for at drive et godt håndboldhold og samtidig finde endnu flere nye samarbejdspartnere, siger Henrik Lundorff.

− Sparekassen Kronjylland er det lokale pengeinstitut i Aarhus, og som sparekasse er det samtidig naturligt for os at engagere os i vores lokalområde. I øjeblikket oplever vi meget stor opbakning til Århus Håndbold i byens erhvervsliv, og de positive vibrationer vil vi gerne skubbe yderligere til. Derfor har vi valgt at opgradere vores sponsorat og blive hovedsponsor, fortæller områdedirektør Pia Avnsted.

− Der ligger en spændende, ambitiøs og realistisk plan for at bringe Århus Håndbold helt op i toppen af dansk herrehåndbold, og den udvikling vil vi fortsat gerne være en del af. Derudover bliver både vi og Århus Håndbold konstant dygtigere til at skabe gensidig værdi for hinanden, og her kan og vil vi gøre endnu mere de kommende år, understreger Pia Avnsted.