Biografbilletter til 6. A

6.A. fra Forberedelsesskolen i Randers er efter flotte resultater i landsdækkende læsequiz blevet overrasket med biografbilletter

Kulturstyrelsen, landets børnebiblioteker og TV2 Regional har i december haft gang i læsequizzen "Smart Parat Svar" på 79 børnebiblioteker over hele landet. Blandt de 79 lokale vindere blev der i januar fundet otte regionale, og heriblandt var meget flot 6. A fra Forberedelsesskolen. Onsdag 26. februar var klassen med i den afgørende landsfinale i Odense, hvor de flot blev nummer tre. Klassen har altså opnået en 1. plads både i Randers og i regionen og en 3. plads på landsplan.

Overrasket i klasseværelset

Sparekassen Kronjylland har ved flere lejligheder samarbejdet med Forberedelsesskolen, og i afdelingen i Middelgade er man rigtig stolt af den dygtige klasse. Afdelingen har derfor valgt at give biografbilletter med sodavand og popkorn til hele 6.A:

– Vi vil med gaven gerne markere, at vi synes, klassen har klaret sig rigtig godt, og at vi er stolte af den. Med andre ord synes vi, at de dygtige elever fortjente en præmie. Derudover kan vi rigtig godt lide quizzens koncept med at gøre indlæring smart og sjovt, lyder det fra Ole Gjættermann, souschef i Sparekassen Kronjylland Randers City. Ole har været på besøg hos klassen, hvor han overraskede eleverne med nyheden om den uventede præmie.

– Det var alletiders at få lov til at overraske børnene i 6. A. De blev vildt glade og begyndte straks at overveje hvilken film, de gerne ville ind at se, slutter Ole.