20 håndbolde til KVIK-Ramtens 75-års jubilæum

Håndboldklubben KVIK-Ramten kan 8. marts fejre 75-års jubilæum. I den anledning har klubben fået overrakt 20 nye herrehåndbolde af Sparekassen Kronjylland.

I forbindelse med årets EM i håndbold har flere af Sparekassen Kronjyllands Aarhus-afdelinger haft håndbolde liggende ude i afdelingerne. Både som festlig udsmykning, men også som en del af små konkurrencer, der har kørt i afdelingerne i EM-perioden. Efter et velafsluttet EM med sølv til det danske herrelandshold har Sparekassen Kronjylland valgt at give 20 herrehåndbolde til KVIK-Ramten.

En klub med plads til alle

– For det første vil vi gerne gøre noget for KVIK-Ramten, da det er en breddeklub med stor vægt på rummelighed med plads til alle. Den sportsånd kombineret med udvikling og udfordringer til spillerne, synes vi rigtig godt om, fortæller Marianne Aabenhuus, der er souschef i Sparekassen Kronjyllands Grenå afdeling. – For det andet, så passede det jo helt perfekt, at klubben kunne få boldene overrakt i anledning af 75-års jubilæet. Vi vil med boldene gerne både fejre det flotte jubilæum og bakke op om den gode udvikling, som vi synes, klubben er inde i, uddyber Marianne.

Senest er herrernes førstehold rykket op i serie 2, hvor de har placeret sig lunt midt i rækken, og på både herre- og damesiden er seniortruppen vokset.
Sparekassens donation af boldene falder i tråd med Sparekassens ønske om at bidrage med støtte til foreninger og almennyttige tiltag i lokalområdet. Marianne Aabenhuus har allerede haft æren af at overrække boldene til de glade håndboldspillere i Ørum Aktiv Center, hvor klubben har fast hjemmebane.

Oprettet 7. marts 2014