Fortsætter samarbejde med Kyst- og Fjordcentret

1. januar har Sparekassen Kronjylland forlænget sin sponsoraftale med Kyst- og Fjordcentret med to år. Centret er særlig kendt for sine udflugter til vands og morgenkaffe i waders.

Gennem aktive oplevelser formidler Kyst- og Fjordcentret viden om hele 100 km kyststrækning på Norddjurs. Centret henvender sig til gæster, der aktivt vil tæt på naturen: - Vi vil gerne både give folk ny viden om naturen, men også gøre dem nysgerrige. Som udgangspunkt skal vi give dem en ny oplevelse, som de ikke bare kan få derhjemme, forklarer Carsten Enemark, der er centerleder.

Klædt bedre på

Kyst- og Fjordcentret har lige siden sin etablering i 1996 haft Sparekassen Kronjylland tilknyttet som pengeinstitut, og Sparekassen har derudover løbende sponsoreret det aktive formidlingscenter. Med den nye aftale, som er indgået 1. januar 2014, er Sparekassen sponsor for Kyst- og Fjordcentret de næste to år. - Vi har altid været glade for samarbejdet, så vi sætter stor pris på, at Sparekassen har valgt fortsat at sponsorere os, lyder det fra Carsten Enemark. Han forklarer samtidig, at centret med støtte fra Sparekassen Kronjylland er klædt endnu bedre på til at udøve og udvikle sin naturformidling.

En lokal aktør

Sparekassen Kronjylland har tradition for at spille en aktiv rolle i lokalsamfundet, og Sparekassen ser med aftalen en enestående mulighed for at støtte op om et lokalt naturformidlingsprojekt: - Med vores opbakning til Kyst- og Fjordcentret vil vi signalere, at vi er en lokal aktør, der værner om den natur, der omgiver os. Derudover vil vi med aftalen gerne give økonomisk opbakning til et projekt, som alle borgere i området kan få glæde af, fortæller Jens Brix, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland. Jens fortæller, at Sparekassens SparKron Garanter også vil nyde godt af aftalen, da de vil opleve at få 20 procent rabat på indgangsbilletten til alle Kyst- og Fjordcentrets tre lokaliteter i Grenaa, Fjellerup og ved Voer Færgested. Aftalen skulle derfor også gerne betyde nye og flere besøgende til det spændende formidlingscenter.

Besøg Kyst- og Fjordcentrets hjemmeside her.

Garantkapital er risikovillig kapital
Garantkapital er såkaldt ansvarlig kapital og indgår i Sparekassens egenkapital. Indskud er derfor at betragte som risikovillig kapital. Du bør derfor tage imod tilbuddet om rådgivning, inden du investerer i garantkapital.