Sparekassen kører videre med Racehall

Sparekassen Kronjylland har forlænget sit samarbejde med Racehall indtil udgangen af 2015. 

Dermed er Sparekassen fortsat på banen med hele 20 procent rabat for SparKron Garanter på Drop In & Race i Racehall Aarhus. Har du benzin i blodet – eller har du bare lyst til at prøve noget med sjov, fart og spænding i, så er Racehall helt sikkert noget for dig. Racehall, som er Europas største indendørs gokartbane, tilbyder kørsel for både børn og voksne, og sikkerheden er altid i højsæde.

Drop In & Race

SparKron Garanter kan få 20 procent rabat på løbstypen "Drop In & Race", som er Racehalls løbstype uden tidsbestilling. Her er det kampen mod uret, der tæller. Du køber det antal minutter, der passer dig, og derefter kommer du på banen, så snart der er plads. Husk at vise dit SparKron Garantkort, når du køber tid!

Da det ikke er muligt at booke Drop In & Race, kan du med fordel ringe til Racehall den pågældende dag og høre, hvordan mulighederne for Drop In ser ud.

Har du nogen, du skal give baghjul? - så besøg Racehalls hjemmeside her.

Garantkapital er risikovillig kapital
Garantkapital er såkaldt ansvarlig kapital og indgår i Sparekassens egenkapital. Indskud er derfor at betragte som risikovillig kapital. Du bør derfor tage imod tilbuddet om rådgivning, inden du investerer i garantkapital.