Hovedsponsor for “Kulturministeriet”

Ebeltofts kreative hus møder opbakning fra Sparekassen Kronjylland, der er tiltrådt som hovedsponsor.

SparKron og Kristian Krog webEbeltoft Kulturhus er ikke et traditionelt hus. Her er intimt, hyggeligt og vedkommende. “Kulturministeriet” er med dets hyggelige scene ved at være et velbesøgt kulturhus, og denne positive udvikling ønsker Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor for stedet nu at støtte.

Sprudlende hus med særlig stemning

- Kulturhuset er fra 2007, men vi er på trods af den unge alder i gang med at opbygge et godt ry, som gør, at selv internationale kunstnere ønsker at lægge vejen forbi. Vi oplever bl.a., at publikum efterspørger den særlige interaktion, der lader sig gøre mellem den optrædende og tilskueren her hos os. Vi formår så at sige at placere kunstneren i øjenhøjde med sit publikum, forklarer Kristian Krog, der er leder af kulturhuset. “Kulturministeriet” ønsker at fortsætte den positive udvikling og ser sponsoraftalen med Sparekassen Kronjylland som et springbræt til at nå endnu længere: − Vi har længe ønsket os et stærkt samarbejde med en lokal samarbejdspartner, så vi er meget glade og stolte over, at det nu er lykkedes, fortæller Kristian og oplyser, at den nye støtte betyder, at stedet får mulighed for at blive endnu bedre til at stable spændende arrangementer på benene. Samtidig mener han også, at kulturhuset med Sparekassens store virkeområde kan betyde flere gæster til huset.

Et lokalt samlingspunkt

Året igennem byder Ebeltoft Kulturhus på en stribe interessante oplevelser lige fra børnearrangementer til store danske og udenlandske kunstnere. Stedet er båret af en masse frivillige kræfter i Ebeltoft med ildsjælen Kristian Krog i spidsen som primus motor. Huset fungerer som lokalt samlingspunkt og byder året igennem på et bredt udvalg af danske og internationale forestillinger.

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, Mik Steenfeldt, Ebeltoft, fortæller, at Sparekassen er utrolig tilfreds med den netop indgåede aftale med det interessante kulturhus: - I Sparekassen Kronjylland ønsker vi at støtte op om lokale projekter, som kommer alle borgere til gode, og her synes vi, at der er tale om et rigtigt spændende tiltag. Vi er glade for, at vi kan bakke op om fremtiden i “Kulturministeriet”. Vi ved, at vi har et stort sammenfald af gæster/kunder, og det nye samarbejde kommer uden tvivl begge parter til gode. Sparekassens “SparKron Garanter” vil fx opleve at få 20 procent rabat på kulturhusets egne arrangementer, slutter han.

Aftalen mellem Ebeltoft Kulturhus og Sparekassen Kronjylland er trådt i kraft 1. januar 2014.

Du kan besøge “Kulturministeriet”'s hjemmeside her.

Billedtekst: "Ministeriet" i Ebeltoft har pr. 1. januar 2014 fået Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor. På billedet ses souschef Lotte Strandgaard Jensen og afdelingsdirektør Mik Steenfeldt fra Sparekassen Kronjylland, Ebeltoft og kulturhusleder Kristian Krog. (Foto: Markus Lajer Christensen).