Guldbonus til Randers HK

Sparekassen Kronjylland overrækker 600.000 kroner til danmarksmestrene i Randers.

Da Randers HK sidste weekend trak det lange strå i finalekampene mod Viborg, var der jubel i den kronjyske klub. DM-pokalen kom med hjem til Randers, hvilket udover æren og en direkte kvalifikation til Champions League betyder en kontant bonus fra hovedsponsoren Sparekassen Kronjylland på hele 600.000 kroner.

- Vi er meget stolte over sejren, og så er det jo bare et plus oveni, at vi får denne bonus fra Sparekassen Kronjylland. Det betyder rigtigt meget for klubben, siger direktør Henrik Mortensen fra Randers HK, som fik checken overrakt af Klaus Skjødt, administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland.

Europæisk håndbold er en dyr affære

Sammenlignet med andre sportsgrene er damehåndbold nemlig ingen guldgrube, så en bonus fra hovedsponsoren spækker godt i kassen hos Randers HK. Pengene ryger direkte ind i driften af klubben og blandt andet til glæde for klubbens ungdomsarbejde, for udover en masse glæde og stolthed, afføder sæsonen og et DM-mesterskab også en del ekstra udgifter.

- Deltagelsen i Champions League giver os en masse udgifter. Det er jo ikke som i fodboldens verden, hvor en deltagelse i Champions League kan betyde millioner på bundlinjen, snarere tværtimod. Men international deltagelse er med til at gøre os attraktive sportsligt og kommercielt, og vi glæder os utroligt meget. Derfor betyder det naturligvis også meget for os, at vi har et veludviklet erhvervsklubnetværk og et godt samarbejde med vores sponsorer, for i tiden er det svært at skaffe nye sponsorer, siger Henrik Mortensen.

Sparekassen Kronjylland er meget glad for samarbejdet med Randers HK, som administrerende direktør Klaus Skjødt kalder et fyrtårn for byen.

- Randers HK er et godt eksempel på en klub, hvor tingene hænger sammen. Klubben gør et kæmpe stykke arbejde for ungdomsårgangene og fostrer således selv en masse talenter. Den talentudvikling er vi stolte over at bakke op om. Randers HK sætter Randers på danmarkskortet, og eftersom Sparekassen Kronjylland har sit hovedsæde i Randers, føler vi på den måde, at vi dels får en god reklameværdi og dels giver en masse tilbage til Randers, siger Klaus Skjødt.

1. juni 2012