Kom på skærmen

Sparekassens skærme i afdelingerne er en opslagstavle for det samfund, som afdelingen ligger i. Derfor har klubber og foreninger mulighed for at få budskaber på skærmene.

Det er naturligvis ikke alt, der kan komme med. Kommercielle, politiske, pornografiske og lignende ting vil som udgangspunkt ikke blive vist på skærmene. Derimod modtager vi meget gerne bidrag fra lokaler foreninger, klubber osv.

Hvad skal du gøre

Hvis du har noget, der går ind under ovenstående, så vil vi meget gerne have det. Har du nogle billeder til at krydre med, er det fint, har du ikke, så har vi noget materiale, der kan benyttes. Som udgangspunkt er der plads til et eller flere digitale billeder samt en smule tekst på skærmen. Da skærmen er et hurtigt medie, sætter vi kun de vigtigste informationer på som dato, arrangør og eventuelle tilmeldingsmuligheder.

Beskriv dit arrangement og send eventuelle pressemeddelelser eller brochurer med. Eventuelle billeder skal være i så god kvalitet som muligt. Du skal benytte den højeste indstilling, dit kamera har. Videoklip kan også benyttes. Igen er det i så høj kvalitet som muligt og max. 15 sekunders længde.

Dit materiale sender du via mail til vores skærmredaktør, Filip Dahl på fda@sparkron.dk, der klipper og klistrer, inden han sætter det på skærmene.

Har du ikke adgang til e-mail, kan medarbejderne i din afdeling hjælpe dig.


Cookies meddelelse