Overvejer du at købe eget sommerhus?

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på realkreditlån til sommerhus. Det billigste får du hos os.

I sammenlignignen er Totalkredit billigst og får Tænks anbefaling. Da vi i Sparekassen Kronjylland tilbyder Totalkredits sommerhuslån, er du sikret det billigste lån til sommerhus hos os.  

Der er ingen tvivl om, at der er rift om sommerhusene i år, hvor mange har fået øjenene op for at holde weekend og ferie hjemme i Danmark. Særligt den voksende ældregruppe får efterspørgslen på sommerhuse til at stige. Kaster du dig ud i et sommerhuskøb, er det en god ide også at se på priserne på sommerhuslånet. Der kan nemlig være penge at spare, viser en ny prissammenligning fra Forbrugerrådet Tænke Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Så meget kan du spare
Køber du for eksempel et sommerhus til 1,5 millioner kroner, hvor du finansierer 60 procent af værdien med et femårigt rentetilpasningslån med afdragsfrihed, er forskellen på det billigste og dyreste realkreditlån i testen næsten 3.000 kroner årligt. Og jo større realkreditlånet er, desto større bliver besparelsen i kroner og øre.

Sådan finansierer du dit sommerhus
Du kan finansiere op til 75 procent af sommerhusets pris med et realkreditlån. De sidste 25 procent skal du finansiere på anden vis. Det kan være penge, du låner i din helårsbolig, opsparing eller et banklån. Du skal desuden kunne lægge fem procent af købesummen i udbetaling samt betale omkostningerne til boligkøbet.
Du kan læse seneste nyt om lånetyperne til sommerhus her.

Vil du høre mere om dine muligheder for at købe sommerhus med det billigste sommerhuslån, så kontakt din rådgiver i Sparekassen Kronjylland eller udfyld formularen herunder. Så hører du fra os.