Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Vi åbner i Vejle – vil du være med? Vi søger rådgivere til både privatkunder og erhverv

Sparekassen Kronjylland vokser og åbner ny afdeling i Vejle. Vil du opleve den særlige gejst og pionerånd ved at åbne noget nyt og blive en del af et fællesskab med samme mål, har du derfor chancen nu. Til at gøre en forskel for privatkunderne søger vi kunderådgivere og til erhverv både erhvervs- og senior erhvervsrådgivere. 

Vi har de seneste år åbnet flere nye afdelinger, så du og dine kolleger får masser af opbakning fra organisationen, samtidig med at der lokalt er en høj grad af frihed til, at I sammen kan skabe lige præcis den afdeling, der bedst passer til Vejle.

Du kan læse mere om åbningen i Vejle i vores pressemeddelelse her.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Kan give den bedste rådgivning og komme hele vejen rundt om enten privat- eller erhvervskunden
  • Har lyst til at opbygge og vækste din egen portefølje ved at opsøge nye spændende kunder
  • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med kunderne
  • Er en dygtig og proaktiv holdspiller med lyst til at være med på en spændende rejse i Vejle

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har nogle års erfaring som succesfuld rådgiver af enten privat- eller erhvervskunder. Du er fagligt stærk, brænder for at give kunderne en god kundeoplevelse og kan skabe stærke, langvarige relationer med dem. Har du et godt kendskab til – og netværk i – Vejle, er det en fordel.

Du kan glæde dig til, at:

  • Være med til at skabe noget nyt og spændende
  • Udleve din begejstring for at være tæt på kunderne og rådgive, udfordre og hjælpe dem, så de har et godt økonomisk overblik
  • Være opsøgende på nye kunder og gøre Vejle og omegn opmærksom på det, vi kan i Sparekassen Kronjylland
  • Deltage i – og have indflydelse på – aktiviteter i og uden for afdelingen
  • Få gode kolleger at sparre med, højt til loftet og stor lokal beslutningskraft
  • Blive en del af et fantastisk fællesskab i et job med ansvar, indflydelse og udvikling


I Sparekassen Kronjylland ringer kunden direkte til sin personlige rådgiver. Vi tror nemlig på, at den personlige relation mellem rådgiver og kunde er altafgørende. Vi bestræber os derfor også på, at du som rådgiver følger dine kunder op gennem alle livets eller virksomhedens faser. Vi ønsker at være tæt på vores kunders hverdag – det gælder også vores erhvervskunder, som vi uanset deres størrelse skal have kompetencerne til at give en personlig og kompetent erhvervsrådgivning lokalt i Vejle.

Derfor skal du søge jobbet

Du har her en unik chance for at være med helt fra start i opbygningen af en ny afdeling og for at påvirke afdelingens retning og succes. Du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og kan se frem til at bidrage til afdelingens fælles mål i et uformelt arbejdsmiljø med en lokal og passioneret leder bag roret.

Vi har åbnet flere nye afdelinger de seneste år, og Vejle bliver vores nyeste skud på stammen. Du bliver dermed en del af en sund sparekasse, der vokser og oplever fremgang. Vores kunders tilfredshed er afgørende for os, og vi er for eksempel for nylig kåret af EPSI til at have landets mest tilfredse privatkunder.

Vi har fire grundlæggende værdier: Imødekommende, Ordentlig, Kompetent og Kundefokuseret, som vi gør meget ud af at udleve – blandt andet gennem sparekassens kundeløfter. Det er afgørende, at vi er ordentlige over for vores kunder, at vi er kompetente i vores rådgivning og ikke mindst, at vi har det rette kundefokus og er imødekommende. Det udlever vi i en hverdag, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde, tillid og frihed under ansvar. Vi går meget op i at have en god arbejdsplads, hvor vi trives og har det sjovt, mens der er plads til både faglig og personlig udvikling.

Kom og vær med til at give vores nye afdeling og rådgivning i Vejle fuld gas!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.