Job i Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Silkeborg

Er det tid til noget nyt? Tid til et spændende markedsområde, glade kunder og gode kolleger i eftertragtede Silkeborg?

Vi er på udkig efter en ambitiøs og dygtig kunderådgiver, der har helt styr på at rådgive privatkunderne om alt fra bolig til pension og investering. Dig, der gerne går langt for at gøre en forskel for kunderne, når de har fundet drømmehuset, den nye bil, skal giftes eller skilles – eller bare lige ringer direkte til dig med et hurtigt spørgsmål.

Du skal komme med alt det, der er dig og bidrage med:

  • En stor appetit efter at give privatkunderne den bedste kundeoplevelse
  • God energi og nye ideer til forretningen og teamet
  • Et godt kredithåndværk
  • Et opsøgende gen, der kan tiltrække nye privatkunder til afdelingen
  • Energi til at gøre en forskel i aktiviteter i og uden for afdelingen
  • Initiativer, hvor vi sammen kan spille hinanden endnu bedre

Du har den finansielle uddannelse på plads og har flere års erfaring. Din udadvendte og tillidsvækkende facon gør det i det hele taget let for dig at komme i dialog med kunder og kolleger og opbygge værdifulde relationer.  Det får du brug for både, når du giver kunderne en god rådgivning, bringer dit netværk i spil og deltager i lokale arrangementer sammen med kollegerne.

Du er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?
Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar. Du er selv med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at påvirke afdelingens fortsatte udvikling. Hos os kan du glæde dig til at kunne dedikere dig selv og din tid til det, du er bedst til: nemlig at rådgive privatkunderne og tiltrække nye gode kunder.

Har du fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til privatkundechef Conny Frost på:
40 26 20 66 eller HR-partner Lone Stampe på: 26 87 29 85.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansvar og udfordringer på Europas bedste arbejdsplads
I Sparekassen Kronjylland tør vi skille os ud. Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt. Det har vi stor succes med: Årets dugfriske EPSI-undersøgelse af de danske banker slår fast, at at vores kunder for andet år i træk er Danmarks mest tilfredse – både på privat og erhverv. I september blev vi af Great Place to Work ligeledes kåret til Europas bedste arbejdsplads - sidste år var vi Danmarks bedste! Du bliver med andre ord en del af en ambitiøs organisation med klare mål om kunde- og medarbejdertilfredshed, og som er inde i en stærk udvikling. Vi er mere end 700 medarbejdere og har cirka 50 afdelinger fordelt i Jylland, Odense og på Sjælland.