Er du vores nye kollega?

Marketingkoordinator - bindeled mellem afdelinger og marketingløsninger

Kan du hjælpe vores 47 afdelinger med at skabe synlighed, koordinere deres markedsføringsindsatser og sparre med dem om alt fra aktivering af lokale sponsorater til afvikling af events? Så har du her chancen for at arbejde med idéudvikling, koordinering og eksekvering inden for marketing i et af landets 10 største pengeinstitutter.

Du får rig mulighed for løbende at udvikle dig og blive en endnu bedre marketingkoordinator, end du er i dag. Det gør du blandt andet gennem et voksende ansvar for at løse afdelingernes forespørgsler og gennem de indsigter, du opnår med din sparring og opfølgning. Derudover har du naturligvis adgang til løbende at holde dig opdateret med kurser og nye kompetencer.

Sådan bliver du en succes i jobbet

Efter 100 dage tager du ansvar for dine opgaver og føler dig hjemme i Sparekassen Kronjylland. Det gør du især, fordi:

  • Du har gennemført vores 100 dages onboardingprogram, hvor du har lært dine kolleger og hverdagen i Kommunikation & Marketing godt at kende. Særligt afdelingens anden marketingkoordinator har givet dig et grundigt indblik i din rolle, samarbejdet med de kundevendte afdelinger og dine arbejdsopgaver. Du stiller nysgerrigt spørgsmål, mens du sætter dig ind i nyt.

  • Du inddrager naturligt kollegerne i Kommunikation & Marketing, når du har behov for sparring eller skal bruge deres hjælp til eksempelvis tekst, billede, grafisk opsætning eller online annoncering.

  • Afdelingerne er begyndt at tage fat i dig, når de skal bruge hjælp, og du er derfor ved at få et godt kendskab til afdelingerne og deres marketingbehov. Din nysgerrige og udadvendt personlighed gør det let for dig at samarbejde med afdelingerne og spore dig ind på deres ønsker og behov. Du stortrives med en bred kontaktflade og at være det koordinerende bindeled mellem afdelingerne og vores marketingløsninger.

Efter 1 år er du blevet en stærk sparringspartner for afdelingerne. Det er du blandt andet, fordi:

  • Du formår at bruge din solide værktøjskasse inden for marketing til at vejlede afdelingerne og få vores marketingløsninger ud at leve. Det gør du eksempelvis, når afdelingerne kontakter dig for at annoncere deres nyeste kollega på SoMe, ønsker at holde morgenmøde for erhvervskunderne i Aarhus eller vil aktivere sponsoratet i den lokale fodboldklub. Med stor selvstændighed klæder du dem på med idéer og løsninger fra vores marketingkoncepter, og du nyder den store variation i opgaverne.

  • Du holder af struktur og har styr på deadlines og detaljer, når du eksempelvis booker annonceplads, koordinerer grafisk opsætning med vores grafiker eller opsamler de informationer, vi skal bruge i en invitation.

  • Din sans for praktiske detaljer gør, at du i planlægningsfasen af et arrangement også får afdelingerne til at forholde sig til bemanding, leadopsamling, forplejning af kunder, bestilling af roll ups eller ekstra synlighed med oppustelig målportal eller Sparekassens maskot. Du giver afdelingerne med- og modspil, mens du har fokus på målet og de midler, du ved, virker – dog uden at være bange for også at prøve nyt.

  • Du tager ejerskab over arrangementernes succes og synes, det er sjovt indimellem også selv at smøge ærmerne op og hjælpe, når der skal opstilles eventudstyr en eftermiddag eller en weekend. Du har ikke noget imod, at der i mindre omfang er behov for din fleksibilitet, da du ved, at det går begge veje.

  • Du evaluerer de forskellige marketingindsatser og følger op på afdelingernes resultater med dem - uanset om det er en digital kampagne rettet mod nye kunder, et lokalt løb eller afholdelse af DM i Beach Handball 2024. Den viden bruger du som vigtige indsigter i, hvad vi skal gøre endnu mere af i fremtiden. Du deler naturligt dine erfaringer med vores anden marketingkoordinator, som du arbejder tæt sammen med. Sammen forfiner I også løbende vores skabeloner og procedurer for alt fra trykte annoncer til billethåndtering.

Afdeling med vokseværk

Du bliver en vigtig del af Kommunikation & Marketing, som er en både legesyg og ambitiøs afdeling med en broget flok på otte kolleger. Vi skaber eksempelvis tekster, billeder, video, grafisk materiale samt trykt og digital markedsføring, samtidig med at vi yder sparring og support til organisationen. Vi står også for Sparekassens allerstørste sponsorater. Vi er hverken på udkig efter en grafiker eller en teksthaj, men da du til en vis grad skal deltage i produktionen af markedsføringsmaterialer, er det en fordel, at du har en vis forståelse for grafik, tekst og SoMe. Der kan være flere indgange til jobbet, så længe du er stærk i koordinatorrollen, har praktisk erfaring med marketing og har en god allround marketingforståelse.

Vi har store ambitioner om at gøre endnu flere opmærksomme på det, Sparekassen Kronjylland kan. Det næste halve år har vi derfor planer om ikke kun at invitere dig med ombord, men at ansætte flere nye kolleger til vores afdeling. Du kommer dermed med på et yderst spændende tidspunkt, hvor du i særlig høj grad har mulighed for at påvirke vores marketingarbejde og dermed også præge dit eget job.

Derfor skal du (også) søge jobbet hos os

Sammen med dig ønsker vi at skabe det job og de rammer, du lykkes bedst i. I Sparekassen Kronjylland får du derfor rig mulighed for vidensdeling, dygtiggørelse og specialisering.

Vi ved, at der er andet end arbejdet, der fylder i dit liv. Du får derfor også fleksible rammer med mulighed for flekstid og en ugentlig hjemmearbejdsdag, så du i høj grad har indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Du får også en attraktiv ansættelsespakke med blandt andet 7 ugers ferie og frihed, 11,65 % arbejdsgiverbetalt pension, 3,25 % i ferietillæg og sundheds-, tand- og ulykkesforsikring.

Klar til alsidige opgaver, et godt fagligt miljø og et spændende næste skridt i din karriere? Ansøg nu!

Vi ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion, handicap, politisk overbevisning samt socialt og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.