Job i Sparekassen

Rådgiver til unge kunder i Aarhus  

Har du en særlig interesse for at rådgive kunder, der er i gang med - eller på vej til - at etablere sig med bolig, job og familie? Så er her måske drømmejobbet i en ambitiøs afdeling med holdånd, vækst og unik beliggenhed lige ved siden af Storcenter Nord, IT-byen og Aarhus Universitet.

I jobbet kan du se frem til at:

  •  Rådgive din egen portefølje af privatkunder. De fleste vil være unge kunder, men der er også plads til andre kundetyper
  • Opsøge og tiltrække nye gode kunder til din portefølje. Du kommer blandt andet til at deltage i udadvendte aktiviteter på uddannelsesinstitutioner, messer m.v.
  • Sparre med og udfordre dine kolleger, så vi hele tiden holder os skarpe og får nye idéer til, hvordan vi bliver førstevalget for flere unge kunder

Hvem er vi på udkig efter?

De unge kunders liv ændrer sig hurtigt, og deres økonomi og økonomiske behov er ingen undtagelse. Det et dét, du synes er så spændende ved at rådgive netop denne kundegruppe samtidig med, at du ønsker at være med til at give dem en tryg økonomisk start i livet.

Det er vigtigt, at du er god til mennesker. Du skal kunne behovsafdække alt fra den unge studerende, der skal have luft i økonomien for at købe det næste semesters studiebøger, til parret eller måske familien, der skal ud at købe den første bolig, sælge deres nuværende eller har en drøm om at bygge nyt.

Det er derfor vigtigt, at du:

  • Er udadvendt, smilende og har lyst til at hjælpe de unge kunder. Du har allerede nogle års erfaring med at rådgive privatkunder
  • Er god til at skabe og vedligeholde relationer. Du bliver en vigtig sparringspartner for kunderne, og de skal have tillid til, at de kan komme til dig med både stort og småt omkring deres økonomi
  • Med gennemslagskraft og stor faglig viden kan udfordre kunderne og deres valg
  • Er sulten efter at skabe gode forretninger og trives i et hus med vækst
  • Er god til at samarbejde og ønsker at skabe succes som et hold

Et job med udvikling

Du bliver en del af et stærkt team bestående af yngre kolleger i Aarhus Nord afdeling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi har vores egen fysiske afdeling, og samtidig bor vi dør om dør med en større afdeling, hvor vi har god mulighed for at sparre med øvrige kolleger og fagspecialister.

Du er selv med til at sætte rammerne for, hvad din arbejdsdag skal indeholde – og i et vist omfang også på tilrettelæggelsen af arbejdstid og -sted.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.