Job i Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Køge

Mestrer du kunsten at skabe relationer, og har du lyst at spille en meget aktiv rolle i kundetilvæksten i vores afdeling i Køge? Så har du her chancen for et spændende og udadvendt job i en fremadstormende afdeling. Udover at bygge en portefølje op fra bunden, kan du se frem til at rådgive privatkunderne om alt fra bolig til pension og investering.

Vi tilbyder en arbejdsplads præget af samarbejde, faglig udvikling og lokal handlekraft. Køge afdeling slog dørene op i begyndelsen af 2017 og er har til huse i hjertet af Køge. Afdelingen har oplevet en markant kundetilgang, siden vi slog dørene op, og vi oplever stor henvisningslyst fra gode samarbejdspartnere og kunder. Til vores stærke team mangler vi dig, der kan åbne døre til endnu flere kunder ved både at gribe de henvendelser, vi får ind og selv at skabe nye forretninger.

 

Det er derfor vigtigt, at du:

  • Er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
  • Formår at bringe dit eget og kundernes netværk i spil for at tiltrække nye kunder. Du har allerede succes med at udfordre og opsøge muligheder
  • Kan give det nødvendige med- og modspil til kunder og kolleger. Du har styr på alle facetter af rådgivningen på privatområdet, er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
  • Har en god energi, er udadvendt og tillidsskabende over for kunder og kolleger
  • Brænder for at være med til at gøre os endnu mere synlige via dit netværk og kendskab til lokalområdet. Du deltager naturligt i aktiviteter i og uden for afdelingen og byder gerne ind med idéer

Du har den finansielle uddannelse på plads og mindst nogle års erfaring med at rådgive privatkunder og proaktivt at opsøge nye forretningsmuligheder. Du har holdånd og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen. Kendskab til området i og omkring Køge er et stort plus, men ikke et krav.

Har du erfaring med eller en særlig interesse for mindre erhvervskunder, kan der på sigt blive mulighed for at udvikle stillingen, så du bliver rådgiver for mindre erhvervskunder samt deres private engagement.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?


Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar i et alsidigt job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du bruger din tid på det, du er god til: at tiltrække og rådgive kunder. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv og for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Afdelingen består udover dig af et hold på 17 ambitiøse kolleger, der både kan lide at spille hinanden endnu bedre og at have det sjovt, mens vi skaber resultater og gode kundeoplevelser.

 

Ansøgning


Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte privatkundechef Casper Sørensen på mobil: 42 13 42 52 eller HR-partner Mette Fabrin på mobil: 30 70 86 19.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 7. marts.