Job i Sparekassen Kronjylland

Kundemedarbejder til Kolding

Kan du levere høj kvalitet og give vores kunder en oplevelse af, at de altid er i de helt rette hænder? Altid med et smil på læben og højt serviceniveau? Så er du måske vores nye kundemedarbejder i vores afdeling i Kolding.

Der venter dig et job med varierende produktionsopgaver og med kontakt til både kunder og kolleger på Danmarks bedste arbejdsplads, hvor vi tilmed har landets mest tilfredse kunder på både privat og erhverv – for andet år i træk.

I jobbet kan du glæde dig til at:

  •  Løse produktionsopgaver på både privat- og erhvervsområdet – blandt andet ved at udfærdige og håndtere dokumenter også på komplekse sager

  • Være en del af afdelingens vigtige kundemedarbejder-team, der skaber det daglige flow i afdelingen, og som sammen har ansvaret for afdelingens dokumentproduktion

  • Være i tæt dialog og sparring med rådgiverne og bidrage til høj data disciplin

  • Skabe gode kundeoplevelser, når kunderne møder dig i afdelingen, i telefonsamtalen eller for eksempel i forbindelse med mødebooking. Du nyder at være blandt de første, som kunderne er i kontakt med, når de henvender sig til os

  • Deltage i udadvendte aktiviteter

Det kræver blandt andet at...

Du er bankuddannet og har et indgående kendskab til processerne bag de finansielle produkter og er en stærk spiller i produktionsarbejdet. Du kan bruge din erfaring fra en lignende stilling som for eksempel kundemedarbejder eller kunderådgiver til både at byde ind i teamet og til at arbejde selvstændigt.

Du springer ud i alle opgaver, er ikke bleg for at lære nyt eller at komme med konstruktiv kritik eller på anden måde bidrage til teamets udvikling. Du er nysgerrig af natur, har lyst til at tale med mennesker og kan med din høje faglighed på privat- og erhvervsområdet hurtigt vinde kundernes tillid.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som du kan se, sikrer opgavelisten dig et alsidigt job med stort ansvar, udfordringer, en tæt kundekontakt og stor berøringsflade.

I Kolding får du en vigtig rolle i en udviklende afdeling, der er fuld af liv, og som har succes med at rådgive både private og erhvervskunder. I afdelingen, som er fem år gammel, venter dig 11 topmotiverede kolleger. Her får du mulighed for at påvirke afdelingens videre udvikling og indflydelse på egen arbejdsdag i et kundemedarbejderteam, hvor I selvstændigt planlægger afdelingens opgaver og efter behov også supporterer andre afdelinger. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et pengeinstitut med fokus på den enkelte kunde.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte privatkundechef Else Marie Søholt på mobil: 26 87 93 31 eller afdelingsdirektør Morten Elgaard Bak på mobil: 26 87 29 79.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.