Job i Sparekassen Kronjylland

Kundemedarbejder til Aarhus Nord

Kan du give vores kunder en oplevelse af, at de altid er i de helt rette hænder, når de er i kontakt med os? Altid med et smil på læben, højt serviceniveau og faglig kvalitet? Så er du måske vores nye kundemedarbejder, der vil være det første glade ansigt, kunderne møder i afdelingen i Aarhus N.

Der venter dig et job med stor kundekontakt på Danmarks bedste arbejdsplads.
Her skal du sammen med afdelingens anden kundemedarbejder være med til at skabe det daglige flow i afdelingen, støtte og sparre med rådgiverne og være med til at sikre de gode kundeoplevelser.

Du kan særligt glæde dig til at:

  • Skabe gode kundeoplevelser, når kunderne møder dig i afdelingen, i telefonsamtalen eller for eksempel i forbindelse med mødebooking. Du nyder at være den første, kunderne er i kontakt med, når de henvender sig til os
  • Have en tæt kontakt til kunderne og hjælpe dem med deres spørgsmål i hverdagen. Du får også din egen portefølje af basiskunder
  •  I mindre omfang løse produktionsopgaver såsom at udfærdige og håndtere dokumenter
  • Sammen med afdelingens anden kundemedarbejder have ansvaret for det daglige opgaveflow i afdelingen
  • Være i tæt dialog og sparring med rådgiverne og bidrage til, at de dedikerer deres tid til at holde møder med kunderne
  • Blive AML-ansvarlig i afdelingen

Du er måske den helt rette til holdet, hvis…

Du er bankuddannet og har et indgående kendskab til processerne bag de finansielle produkter således du kan begå dig i såvel sparringen med rådgiverne som i produktionsarbejdet . Du kan bruge din erfaring fra en lignende stilling som for eksempel kunderådgiver eller -medarbejder, til både at byde ind i teamet og til at arbejde selvstændigt. Du er ikke bleg for at gå forrest i implementering af nye tiltag i afdelingen, lære nyt eller for at dele din mening konstruktivt.

Derudover er du fagligt stærk, nysgerrig og imødekommende af natur og kan hurtigt få både kunder og kolleger til at føle sig i trygge hænder.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som du kan se, sikrer opgaverne dig et alsidigt job med ansvar, udfordringer, en tæt kundekontakt og stor berøringsflade med både kunder og kolleger. Sammen med resten af afdelingen er du med til at påvirke og skabe afdelingens succes ved en fælles indsats og et godt sammenhold.

Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for, hvordan vi sammen kan nå afdelingens mål.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Per Bang Danielsen på mobil 2630 1789 eller privatkundechef Tim Ladefoged på 4213 4259.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.