Job i Sparekassen Kronjylland

Kreditanalytiker med fokus på creditscore 

Vil du arbejde specialiseret med integration og videreudvikling af creditscore? Og kan du løfte brugen af creditscore til næste niveau i Danmarks største sparekasse?

I Sparekassen Kronjylland ønsker vi at sætte mere strøm til brugen af vores egenudviklede creditscore-model, så vi i højere grad kan udnytte data fra interne og eksterne datakilder i vores kreditarbejde. Vi er derfor på udkig efter dig, der kan integrere og videreudvikle vores creditscore-model og -arbejde.

I jobbet kan du glæde dig til at:

  • Integrere, videreudvikle og kommercialisere vores bestående egenudviklede creditscore-model
  • Videreudvikle brug af data blandt andet fra øvrige scoremodeller
  • Udvikle og bruge data til at understøtte arbejdet med kreditmæssig risikostyring, udvikling af processer og nye fokusområder

Du er måske den rette, hvis…

Du er sandsynligvis cand.scient.oecon. eller cand.merc. med fokus på økonomi eller business intelligence. Det afgørende er ikke din uddannelse, men din evne til at arbejde med creditscore-modeller og til at omsætte store datamængder til let tilgængelig information og til at se nye anvendelsesmuligheder i at kombinere data fra flere kilder. Du behersker naturligvis Excel på et højt niveau og formår at omsætte data og modelarbejde til lettilgængelig information til brug i eksempelvis rapporter, orienteringer, beslutningsstøtte eller rådgivning til ledelse og kolleger i afdelinger og stabsfunktioner. Det er derfor vigtigt, at du er velformuleret, god til at samarbejde, analytisk stærk og kan strukturere og prioritere flere sideløbende projekter.

Dit analytiske overblik er krydret med sund fornuft, og du ved derfor, hvornår nok er nok. Du evner at gå i detaljen og komme med anbefalinger på et oplyst grundlag med godt overblik.

Har du erfaring fra et lignende job eller på anden måde kendskab til den finansielle branche og relevante værktøjer i forbindelse med creditscore, er det en fordel, men ikke et krav.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Creditscore og generel brug af data er et vigtigt fokusområde i vores kreditafdeling, som du får rig lejlighed til at være med til at præge og udvikle. Med base i Kreditområdet og med reference til souschefen bliver du bindeled på kredit- og datasiden mellem Sparekassens kreditindsatser og business intelligence, økonomi- og risikoområdet. Her venter dig ansvar og udfordringer i en specialistrolle med stor berøringsflade og rig mulighed for løbende udvikling både personligt og fagligt.

Sparekassens kreditafdeling tæller 28 ansatte og har til huse på Sparekassens hovedsædet i Randers. Vi er opdelt i de fire hovedområder: Kreditbevilling, Virksomhedsanalyse, Kreditopfølgning og Insolvens og er gode til at sparre med hinanden i et tæt tværgående samarbejde.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til souschef for Kreditområdet Mikael Pedersen på: 61 61 52 70.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 17. maj og forventer at holde samtaler i uge 21.