Er du vores nye kollega?

Formuerådgiver - hjælp PB-kundernes drømme og planer i mål

Kan du rådgive formuende og komplekse kunder og give dem økonomisk tryghed ved at finde de bedste individuelle løsninger til dem? Så har du her chancen for at arbejde med formuerådgivning i et af Danmarks 10. største pengeinstitutter i et job med selvbestemmelse, ansvar og faglige udfordringer. Til gengæld tilbyder vi dygtige og ambitiøse kolleger i en organisation, der leverer flotte resultater og er inde i en stærk udvikling.

 

Bliv en del af et strategisk fokusområde

Private Banking er et prioriteret segment og en del af vækststrategien i Sparekassen Kronjylland. Du kommer derfor til at arbejde inden for et fokusområde med stor opbakning og høje ambitioner.
I formuecenteret får du 21 kolleger fordelt på 13 formuerådgivere, fem pensions- og investeringskonsulenter og tre kundemedarbejdere. Vores fælles mission er at give Sparekassens kunder den allerbedste rådgivning og service inden for særligt formue-, pensions, - og investeringsområdet. Det er du som formuerådgiver i høj grad med til at få til at ske.

Vi sikrer vores Private Banking-kunder de bedste forudsætninger for at styre og styrke deres økonomi ved at have et fast rådgiver- og specialistteam omkring dem, som giver dem fuld opmærksomhed. Vi giver kunden en tæt og personlig rådgivning og er proaktive, så kunden trygt kan koncentrere sig om andre dele af sit liv. Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på dette meget høje serviceniveau. I det hele taget oplever vi en høj kundetilfredshed i Sparekassens Kronjylland, og ifølge den seneste EPSI-måling har vi landets mest tilfredse privatkunder.

 

Sådan bliver du en succes i jobbet

Efter 100 dage tager du ansvar for dine opgaver og føler dig godt hjemme i Sparekassen Kronjylland. Det gør du særligt, fordi:

  • Du har gennemført vores 100 dages on-boarding program, hvor du har lært dine kolleger i formuecenteret og vores hverdag at kende. Du er ved at få et godt indblik i vores værdier, forretning og måde at drive Private Banking-rådgivning på.

  • Du har mindst fem kundemøder om ugen, hvor du giver nogle af Sparekassens mest formuende kunder et godt formueoverblik. Du har derfor besøgt flere af dine faste afdelinger i Midt- og Sydjylland og er ved at opbygge en god relation til dem.

 

Efter et år er du blevet en vigtig del af rådgiver- og specialistteamet omkring Private Banking-kunderne. Det lykkes du særligt godt med, fordi:

  • Du giver PB-kunderne fuld opmærksomhed og kommer hele vejen rundt om deres økonomi. I samarbejde med de lokale kunde- og erhvervsrådgivere skræddersyr du individuelle løsninger til kunderne – du udarbejder eksempelvis formueplaner og drøfter pensionsmuligheder med dem.

  • Du yder også investeringsrådgivning ud fra Sparekassens konceptløsninger og sikrer, at kundernes investerings- og risikostrategi løbende udfordres og opdateres – i tæt samarbejde med investeringsrådgiverne.

  • Du er god til at opbygge stærke relationer til kunderne og opnå deres tillid. Det er du blandt andet, fordi du er hurtig til at forstå deres individuelle behov, og fordi du praktiserer en høj grad af diskretion i forhold til kundernes personlige og økonomiske oplysninger. Men også, fordi du er god til at snakke planer og drømme med kunderne.

  • Du er proaktiv i din rådgivning. Du tager løbende fat i kunderne, når der sker nye ting på markederne – eksempelvis, når der er lovgivnings- eller skattemæssige forhold, de bør kende.

  • Du er en vellidt og respekteret samarbejdspartner for afdelingerne og dine kolleger i formuecenteret. Det er du blandt andet, fordi du har en stor viden på formueområdet og er dygtig til at kommunikerer dine budskaber på en enkel og forståelig måde.

  • Du bidrager til Sparekassens forretningsvækst ved at tiltrække nye PB-kunder, fastholde eksisterende kunder og øge forretningsomfanget.

  • Du er vild med dit fagområde og kan ikke lade være med løbende at holde øje med seneste tendenser og ny lovgivning. Du deler naturligt din viden med kollegerne i formuecentret, som du løbende sparrer med og udvikler vores rådgivning sammen med.

Som vores nye formuerådgiver skal du yde kompetent og professionel formuerådgivning til formuende virksomhedsejere og privatkunder samt topsegmentet af vores øvrige kunder i Sparekassen Kronjylland.

Formuecentret har base på Sparekassens hovedsæde i Randers, men du kommer primært til at opholde dig i vores afdelinger i Midt og Sydjylland. Derfor er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har et godt netværk i det område og selv er bosat i det, så du kan bruge det meste af dagen på det, du er dygtig til og brænder for: Nemlig at holde møder med kunderne.

 

Derfor skal du også søge jobbet

Vi drømmer om, at vi er hinandens bedste jobmatch mange år frem i tid. Vi bakker derfor op om din succes i jobbet med rig mulighed for vidensdeling og dygtiggørelse. Det betyder blandt andet, at vi i formuecenteret praktiserer stor åbenhed med hyppig faglig sparring, og at vi prioriterer at mødes både online og fysisk. Vi går højt op i medarbejdertrivsel og i at have et stærkt fællesskab, selvom vi arbejder forskellige steder i landet. Du får også attraktive produkter at tilbyde kunderne og adgang til øvrige specialister. Derudover har du adgang til efteruddannelse, hvis du på et tidspunkt savner kompetencer eller ønsker at specialisere dig i et område. Vi er også en organisation med mange forskellige jobmuligheder, hvis du på den lange bane får nye interesser.

Vi ved, at der er andet end arbejdet, der fylder i dit liv. Du får derfor også fleksible rammer, så du i høj grad får indflydelse på tilrettelæggelsen af din hverdag. Blandt andet har du også mulighed for 1-2 ugentlige hjemmearbejdsdage. Du får også en attraktiv ansættelsespakke med blandt andet 7 ugers ferie og frihed, 11,65 % arbejdsgiverbetalt pension, 3,25 % i ferietillæg og sundheds-, tand- og ulykkesforsikring.

Klar til det næste skridt i din karriere? Ansøg nu, og bliv en del af vores ambitiøse formuecenter!

Vi ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion, handicap, politisk overbevisning samt socialt og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.