Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsrådgiver til fremadstormende og ambitiøs afdeling i Køge

Brænder du for at give erhvervskunderne en god kundeoplevelse, og kan du skabe stærke, langvarige relationer med dem? Ser du også Køge som et spændende markedsområde med en ideel blanding af kort afstand til København og et udviklingsorienteret lokalområde? Så er det måske dig, vi søger.

For fem år siden slog vi dørene op til vores afdeling i Køge, og siden er det kun gået én vej. Vi er derfor på udkig efter dig, der vil være en aktiv del af den fortsatte succes og samtidig kan bidrage til, at vi i Sparekassen Kronjylland fortsat har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder.

Erhvervsrådgiver i udvikling?

Er du den rigtige, tilpasser vi jobindholdet til både din ambition og din person. Vi søger enten erhvervsrådgiveren, der er parat til at tage ansvar for at udvikle en bestående portefølje med høj selvstændighed – eller erhvervsrådgiveren, der er godt på vej og vil udvikle sig fagligt og personligt.

 I jobbet får du mulighed for at:

  • Udbygge din egen portefølje af erhvervskunder ved at tage godt imod kundehenvisninger, fortsætte kanvasarbejdet og aktiviteterne ude i markedet
  • Sikre de gode kundeoplevelser ved løbende at være i tæt kontakt med erhvervskunden, tage ansvar for sagsbehandling og være på forkant med de mest optimale løsninger
  • Mulighed for at deltage i relevante netværk og udbygge vores synlighed i lokalområdet
  • Arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar og indflydelse på egen hverdag
  • Blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, udvikling og medbestemmelse

Herudover bliver vores kunder i afdelingen - uanset størrelse, da vi ikke har store Erhvervscentre, som vi skal aflevere kunderne til. Du kan altså altid ’vokse’ med kunden.

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
  • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
  • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder 
  • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men du skal mindst have nogle års erfaring som succesfuld erhvervsrådgiver eller assisterende rådgiver på erhvervsområdet. Det afgørende er, at du er fagligt stærk, god til at samarbejde og brænder for at gøre en forskel for erhvervskunderne.

Hvad gør stillingen til noget særligt?

Udover at du får mulighed for at påvirke afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer, hvor du blandt andet har indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Du kan glæde dig til at blive en del af en vækstafdeling med højt aktivitetsniveau og en stærk teamånd. På fem år er vi vokset fra fem til 18 kolleger, og vi går op i at have det sjovt sammen, mens vi skaber gode resultater. Vi har høje ambitioner og arbejder målrettet på fortsat at udbygge vores samarbejde med de lokale virksomheder – både de mindre, men også de større, komplekse erhvervskunder. Den rejse glæder vi os til at fortsætte sammen med dig.

Hør, hvad vores erhvervskunder siger om os

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen. Det er med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.