Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsrådgiver til København City

Er ærmerne på bankskjorten allerede smøget godt op? Vi søger en ambitiøs erhvervsrådgiver med stor appetit på at skabe resultater, der kan mærkes både hos erhvervskunderne og i vores afdeling i Industriens Hus, som vi har store fremtidsplaner for. Du kommer både til at rådgive nogle af Sparekassen Kronjyllands største og mest komplekse erhvervskunder og til at netværke og skabe kontakt til nye spændende virksomheder.

Du kan glæde dig til at:

  • Bringe hele spektret af erhvervsfaget i spil, når du rådgiver erhvervskunderne i din portefølje
  • Udleve din lyst til at skabe kontakt til nye spændende virksomheder, som du kan udbygge porteføljen med
  • Stå for den løbende kundekontakt og være på forkant med de mest optimale løsninger for kunderne
  • Deltage i relevante netværk og kundearrangementer, hvor du får rig lejlighed til at gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan i Sparekassen Kronjylland
  • Blive en vigtig del af et fantastisk team i en dynamisk afdeling, hvor vi praktiserer store frihedsgrader under ansvar

Er du den rette til holdet?

Det er vigtigt, at du har nogle års erfaring med at rådgive - gerne store og komplekse - erhvervskunder, som du kan udfordre på et strategisk niveau. Samtidig formår du at udvide forretningen ved at opsøge nye kunder. Det er derfor afgørende, at du er fagligt stærk på erhvervsområdet, kan bidrage til høj kreditkvalitet og brænder for at skabe gode kundeoplevelser. Du ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Derudover kendetegner det dig, at du:

  • Er ambitiøs på egne og holdets vegne. Du er en god teamplayer, men kan også gå solo, når det kræves
  • Er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
  • Deler ud af dine gode idéer og prøver gerne nye ting af i jagten på gode kundeoplevelser eller nye kunder
  • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Hos os får du masser af ansvar og medindflydelse på retningen for erhvervsrådgivningen i en yderst centralt beliggende afdeling med stor selvstændig beslutningskraft.

Vi tilbyder en udfordrende og alsidig stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du har mulighed for løbende at dygtiggøre dig. Samtidig kan du se frem til nye spændende oplevelser og ambitiøse kolleger, der har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger.

København City afdeling er på sine syv år vokset betydeligt og laver flotte resultater på både privat og erhverv. Vi er sultne efter mere, og målet er derfor sammen med dig at vækste endnu mere. Du bliver i det hele taget en del af Sparekassens spændende vækstrejse og succes på Sjælland, hvor vi de seneste år har åbnet flere nye afdelinger. Blandt andet åbnede vi sidste år en i Roskilde og endnu én centralt i København. 

Vi tilbyder fleksible rammer og i et vist omfang mulighed for hjemmearbejdsplads, så du har god mulighed for at forene jobbet med dit familie- og fritidsliv.

Vi glæder os til at smøge skjorteærmerne op sammen med dig.

Hør, hvad vores erhvervskunder siger om os

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.