Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Senior erhvervsrådgiver til København City

Kan du give nogle af Sparekassen Kronjyllands største erhvervskunder den allerbedste rådgivning og samtidig udvide forretningen med nye spændende kunder? Så er vi måske det perfekte match midt i København City i Industriens Hus, hvor du får indflydelse og ansvar i en afdeling med gode kolleger og høje ambitioner.

Vi ønsker at styrke og udvide vores erhvervsrådgivning i det indre København og søger derfor en opsøgende senior erhvervsrådgiver, der vil tage del i denne mission. Lyder det som en udfordring, du kan se dig selv bidrage til, så læs endelig videre. I jobbet får du rig mulighed for at udfordre dig selv, dine kolleger og kunderne.

Du kan glæde dig til at:

 • Bringe hele spektret af erhvervsfaget i spil, når du rådgiver nogle af Sparekassens største og mest komplekse erhvervskunder
 • Udleve din lyst til at skabe kontakt til nye spændende kunder. Du får til opgave at tiltrække og fastholde større erhvervskunder på tværs af brancher
 • Have en tæt kontakt med erhvervskunderne og være på forkant med de mest optimale løsninger til dem
 • Deltage i relevante netværk og kundearrangementer, hvor du får rig lejlighed til at gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan
 • Bidrage til, at vi i Sparekassen Kronjylland fortsat har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Er stærk i erhvervsfaget og skarp på kredit
 • Er udadvendt, kan kommunikere med alle og er god til at skabe og vedligeholde stærke relationer. Du har et solidt netværk, du formår at bringe i spil
 •  Er ansvarlig og ordentlig i din måde at skabe forretninger på. Du har personlig integritet og arbejder målrettet
 • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder. Du inddrager og samarbejder også med relevante specialister
 • Har lyst til at skabe vækst. Du er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, afdelingen og forretningen

Det er vigtigt, at du har nogle års erfaring med at rådgive - gerne store og komplekse - erhvervskunder, som du kan udfordre på et strategisk niveau. Samtidig formår du at udvide forretningen ved at opsøge nye kunder.

Derudover kendetegner det dig, at du:

 • Er ambitiøs på egne og holdets vegne. Du er en god teamplayer, men kan også gå solo, når det kræves
 • Er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Deler ud af dine gode idéer og prøver gerne nye ting af i jagten på gode kundeoplevelser eller nye kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Hvad gør stillingen til noget særligt?

Hos os har erhvervskunderne en personlig rådgiver - eller et fast team – som de kan ringe direkte til. I vores rådgivning benytter vi blandt andet Business Model Canvas til at hjælpe kunderne med at udnytte potentialet i deres forretningsmodel. Vi er nemlig ikke bare deres rådgiver, men en af deres vigtigste sparringspartnere.   

Du bliver en del af en stærk erhvervsafdeling, der ser et stort potentiale i at udvide vores markedsområde. København City afdeling er på sine otte år vokset til at blive en Sparekassens tre største afdelinger og leverer flotte resultater på både privat og erhverv. Vi er sultne efter mere, og målet er derfor sammen med dig at vækste endnu mere. Du får dygtige kolleger at sparre med og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.  

Sparekassen oplever stor vækst på Sjælland, hvor vi de seneste år har åbnet flere nye afdelinger. Blandt andet åbnede vi sidste år en i Roskilde og endnu én centralt i København, ligesom vi netop står for at skulle åbne i Hillerød. Der venter dig dermed et solidt pengeinstitut i god udvikling, og hvor vi vægter kundetilfredshed og medarbejdertrivsel højt.

Udover at du får indflydelse på afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.


Hør, hvad vores erhvervskunder siger om os

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.