Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Erhvervsrådgiver til et større markedsområde med Herning som base

Brænder du for at rådgive og opsøge nye spændende erhvervskunder, og har du lyst til at gøre det i et attraktivt markedsområde mellem Silkeborg, Herning og Ikast-Brande – med base i vores afdeling i Herning? Kan du samtidig give kunderne den allerbedste erhvervsrådgivning og bidrage til, at vi i Sparekassen Kronjylland fortsat har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder? Så er du måske vores nye erhvervsrådgiver i Herning.

I jobbet kan du se frem til at:

 • Udleve din lyst til at rådgive de virksomheder der er kunder i Sparekassen Kronjylland
 • Være med til at skabe kontakt til nye spændende virksomheder
 • Bringe hele spektret af erhvervsfaget i spil, når du rådgiver kunderne i din portefølje
 • Stå for den løbende kundekontakt og derigennem sikre gode kundeoplevelser
 • Deltage i relevante netværk og kundearrangementer, hvor du får rig lejlighed til at gøre endnu flere opmærksomme på det, vi kan i Sparekassen Kronjylland
 • Blive en del af et fantastisk team i en solid sparekasse, der leverer flotte resultater

Er du den rette til holdet?

Vi forestiller os, at du har mindst fem års erfaring med at rådgive erhvervskunder og opsøge nye. Herfra ved du, at service, responstid, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Derudover kendetegner det dig, at du:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundernes virksomheder
 • Er en god holdspiller, men kan også tage styring. Du trives i en aktiv hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
 • Deler ud af dine idéer og prøver gerne nye ting af i jagten på gode kundeoplevelser og nye kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister
 • Er god til at kommunikere med alle typer kunder og samarbejdspartnere og er stærk både på skrift og i tale
 • Kan lide at skabe resultater, der kan mærkes både hos kunden og i vores afdeling

Du må derudover gerne have et godt lokalkendskab i området, ligesom det er vigtigt, at du er god til at skabe stærke relationer. I Sparekassen Kronjylland går vi målrettet efter at skabe merværdi for vores erhvervskunder ved at give dem en personlig rådgiver, som de kan kontakte direkte, og som kender dem og deres virksomhed indgående. Hos os er den personlige relation derfor helt afgørende.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til et yderst afvekslende job, hvor du både opsøger og rådgiver kunder, arbejder i afdelingen, hos kunderne og ude, hvor du møder dem. Derudover får du stor indflydelse på den fremadrettede udvikling på erhvervssiden for vores afdelinger i Silkeborg og Herning.

Der venter dig stor fleksibilitet, da du selv er med til at forme din arbejdsdag og vedligeholde og udvide din egen kundeportefølje. Du er dog på ingen måde alene, men bliver en del af et stærkt team, hvor du får dygtige kolleger at sparre med. Du får også indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejd-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Det siger din kommende leder

”Vi brænder for det tætte samarbejde med vores erhvervskunder og benytter eksempelvis Business Model Canvas til at tale – og udfordre - forretningsmodeller med dem. Vi trives med medansvar og indflydelse. Derfor bidrager alle med ideer til, hvordan vi lykkes med vores mission om at fortsætte vores vækst i et markedsområde, som strækker sig mellem kommunerne Silkeborg, Ikast-Brande og Herning. Den rejse glæder vi os til at have dig med på – samtidig med, at vi har det sjovt.”

Henrik Kilian Albæk, afdelingsdirektør

 

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.