Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsmedarbejdere til Erhvervsproduktion Sjælland

Kan du skabe de bedste kundeoplevelser for vores erhvervskunder på Sjælland? Har du et stærkt servicegen og en stor viden på erhvervsområdet? Og har du lyst til at være en del af noget nyt?

Så tilbyder vi dig at være med helt fra start som erhvervsmedarbejder i Sparekassen Kronjyllands Erhvervsproduktion Sjælland. Her skal du være med til at skabe noget nyt, da vi som led i vores vækstrejse på Sjælland nu opruster med denne selvstændige produktionsenhed, hvor du skal være med til at understøtte vores vækst på erhvervssiden. Der venter dig en alsidig og spændende hverdag, da du ikke blot er tilknyttet én bestemt afdeling, men flere og dermed får en stor del af Sjælland som din arbejdsplads.

I jobbet kan du se frem til:

  • At stå for produktionsopgaver for de sjællandske afdelingers erhvervskunder. Det kommer du til i tæt samarbejde med hele Erhvervsproduktion Sjælland – og i særdeleshed en anden erhvervsmedarbejder i dit primære team
  • At være i kontakt med kunderne – ikke mindst på mail og telefon
  • At bringe din faglighed i spil, når du samarbejder med afdelingernes erhvervsteams
  • At bidrage med diverse administrationsopgaver

Du er måske den rette til holdet, hvis…

Det er afgørende, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter, ligesom du har erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Du sidder måske allerede i en tilsvarende stilling, men kan eksempelvis også have erfaring som erhvervsrådgiver eller lignende. Det er også vigtigt, at du har lyst til at samarbejde med kunder og kolleger og trives med en stor berøringsflade.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som erhvervsmedarbejder bliver du en del af Sparekassen Kronjyllands vækstrejse og succes på Sjælland. Vi åbnede en ny afdeling i Roskilde i 2021, og samme år endnu én centralt i København.

Du bliver en del af et ambitiøst team med en stærk holdånd. Vi ser en styrke i vores forskelligheder og er fælles om at nå vores mål. Får du idéer til, hvordan vi løbende kan gøre noget bedre eller smartere, så lytter vi gerne. Du har med andre ord rig mulighed for både at sparre med dine kolleger og at præge Sparekassens udvikling og i særdeleshed vores nye indsats: Erhvervsproduktion Sjælland.

Vi er placeret i et markedsområde med mange udviklingsmuligheder. Du har selv indflydelse på jobbets geografiske placering, da vi gerne tager hensyn til din bopæl, men naturligvis med det for øje, at vi også ønsker et stærkt fagligt fællesskab, hvor det fysisk er muligt.
Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen. Det er med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.