Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Bliv vores nye afdelingsdirektør til projektafdelingen!

Er du klar til at sætte retningen som leder af vores nye projektafdeling og være med til at udvikle projektprocesserne i et af Danmarks 10 største pengeinstitutter? Vi søger en ambitiøs og erfaren leder, der kan navigere både mennesker og projekter med succes.

Som vores nye afdelingsdirektør vil du være ansvarlig for at lede vores team af tre erfarne projektledere og samtidig selv stå i spidsen for udvalgte strategiske projekter. Din opgave bliver at løfte vores projektkultur og -metoder til nye højder og prioritere vores projektportefølje for at sikre en kontinuerlig forbedring af vores projektudførelse.

 

Du får ansvar for at:

 • Lede og udvikle dit team i projektafdelingen, fastholde de bedste talenter og sikre faglig udvikling. Inden for den første måned går du i gang med at rekruttere en ny projektleder til afdelingen
 • Implementer og forbedre værktøjer, processer og standarder for projektledelse
 • Lede strategiske projekter fra start til slut og sikre en ensartet projektledelsespraksis på tværs af organisationen
 • Støtte kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger og med ledelsen
 • Overvåge projektporteføljen for at sikre overholdelse af tidsplaner, budgetter og kvalitetsstandarder

Vi leder efter dig, der:

 • Har minimum 5 års erfaring med projektledelse og/eller programledelse samt erfaring med projektledelsesværktøjer og -metodikker
 • Besidder stærke lederegenskaber og kan motivere og udvikle dit team
 • Har fremragende kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt
 • Er dygtig til at samarbejde, netværke og skabe stærke relationer
 • Har overblik og kan håndtere komplekse problemstillinger
 • Trives med at jonglere flere opgaver samtidigt

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Som afdelingsdirektør hos os får du mulighed for at påvirke og forme vores projektledelseskultur og bidrage til vores fortsatte succes. Du vil arbejde tæt sammen med dygtige kolleger og få adgang til sparring med vores specialistfunktioner på hovedsædet. Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du selv kan tilrettelægge din arbejdstid og -sted. Derudover kan du se frem til gode arbejdsvilkår, løbende efteruddannelse, sundhedsforsikring og flere andre medarbejderfordele.

Klar til at tage det næste skridt i din karriere? Ansøg nu og bliv en del af vores ambitiøse projektafdeling!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.