Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Assisterende erhvervsrådgiver til Horsens

Vi søger en assisterende erhvervsrådgiver, der har lyst til at arbejde tæt sammen med erhvervskunderne og til hver dag at gøre en forskel for dem. I jobbet skal du sammen med erhvervsrådgiverne sikre, at kunderne altid får den bedste service, rådgivning og kundeoplevelse.

Vi har spændende udfordringer til dig, uanset om jobbet som assisterende erhvervsrådgiver er dit drømmejob, eller du her ser en mulighed for - eventuelt som nyuddannet erhvervsrådgiver - at prøve kræfter med større erhvervskunder og at deltage i møder sammen med erfarne rådgivere.

 

Du kan glæde dig til at:

 • Sikre gode kundeoplevelser ved at forberede og deltage i kundemøder sammen med erhvervsrådgiverne og ved at deltage i den øvrige løbende kundekontakt
 • Efterbehandle kundemøder og udarbejde låneindstillinger
 • Klargøre til analyser på eksisterende og nye erhvervskunder samt håndtere sikkerhedsopdateringer og løbende rapporteringer fra kunderne
 • Koordinere og klargøre afdelingens engagementer til genforhandling
 • Hjælpe med at besvare erhvervskundernes henvendelser i hverdagen
 • Arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar og med indflydelse på din egen hverdag

Du kan se, hvorfor nogle af vores mange erhvervskunder har valgt Sparekassen Kronjylland til her.

 

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Er fagligt stærk på erhvervsområdet og har erfaring med at udarbejde kreditindstillinger
 • Er en god sparringspartner for dine kolleger og trives i et miljø, hvor vi arbejder sammen som et hold for at nå vores mål
 • Har et højt serviceniveau og kender til vigtigheden af hastighed, kvalitet og stærke relationer
 • Er god til at kommunikere med alle typer kunder

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling eller et job som erhvervsrådgiver, så du har et godt kendskab til erhvervsfaget og kundernes behov.

 

Derfor skal du søge stillingen

Horsens afdeling er de seneste år vokset til at blive blandt Sparekassen Kronjyllands fem største afdelinger, og vi er i fuld gang med at udvide vores fysiske rammer. Du kan derfor glæde dig til i det nye år at være med til at indvie vores nye kontor- og mødefaciliteter i en stor moderne afdeling.

Du bliver en vigtig del af afdelingens stærke erhvervsteam, der ser et stort potentiale i at udvide vores markedsområde. Du får dygtige kolleger omkring dig, forskellige fagspecialister at samarbejde med og rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af et friskt og ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.