Job i Sparekassen Kronjylland

Afdelingsdirektør til Digitalisering - med fokus på automatisering og procesdigitalisering

Vi er på udkig efter en dygtig leder til Digitalisering, som er en afdeling bestående af to selvstyrende udviklingsteams. Det ene team arbejder med procesdigitalisering gennem brug af RPA (Robotic Process Automation) og BPM (Business process management). Det andet er et .net-team, der udvikler Sparekassen Kronjyllands rådgiverportal.

I Digitalisering har vi en ambition om at være landets allerbedste til at udvikle, drifte og kvalitetssikre digitaliseringsløsninger baseret på best practice. Som afdelingsdirektør skal du derfor sikre, at afdelingens evne til at levere løsninger, der giver reel værdi, hele tiden optimeres.

I jobbet kan du se frem til at:

  • Sætte retningen og sikre, at processerne i Sparekassen Kronjylland bliver digitaliseret og automatiseret optimalt til gavn for organisation, kolleger og kunder
  • Bidrage til en yderligere professionalisering af vores IT-udvikling med fokus på effektiv IT-drift og kvalitetssikring af egne IT-løsninger
  • Sikre effektive udviklingsmetoder, der lever op til best practice for IT-sikkerheder, kvalitetssikring og dokumentation
  • Bidrage til udvikling af vores rådgiverportal
  • Samarbejde med resten af organisationen om at udvikle de bedste løsninger og produkter
  • Vedligeholde det gode faglige og sociale miljø i afdelingen

Den rette til at stå i spidsen for holdet

Digitalisering spiller en væsentlig rolle i forhold til at eksekvere Sparekassen Kronjyllands strategiske fokus på automatisering og digitalisering. Det er derfor vigtigt, at du formår at udleve målet om at effektivisere og automatisere vores interne processer og opgaver.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, bare du har flere års erfaring med IT-udvikling fra idé til færdig løsning – herunder erfaring med DevOps, Scrum eller lignende agile metoder.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Kan skabe retning, mening og resultater inden for automatisering og procesdigitalisering (DPA)
  • Leder med dialog og tillid, så vi fortsat kan fastholde, tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere. Du formår at sørge for, at vi hele tiden udvikler måden, vi arbejder på
  • Er god til at kommunikere, samarbejde og finde løsninger. I jobbet er det vigtigt, at du har et godt samarbejde med resten af organisationen
  • Er forretningsorienteret og har blik for helheder, så du hurtigt forstår udviklingen af Sparekassens overordnede IT-arkitektur og sammenspillet med vores datacentral SDC

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som afdelingsdirektør for Digitalisering får du en afgørende rolle på et område med høj strategisk prioritet i Sparekassen. I jobbet får du gode kolleger at sparre med og kommer til at være i berøring med mange forskellige snitflader på tværs af hele organisationen.

Du bliver en del af et større pengeinstitut i spændende udvikling. Vi har netop åbnet en ny afdeling i Roskilde og åbner 1. december vores nye online banktilbud: KRON.

Digitalisering er placeret på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers og her venter en alsidig hverdag, du selv har stor indflydelse på. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer .

Har du fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte områdedirektør for IT & Operations Søren Høholt på mobil: 23 35 53 68.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den helt rigtige kandidat.