Vi blev kontaktet uopfordret af vores rådgiver

"Min kone og jeg blev uopfordret kontaktet af vores rådgiver, da pensionistalderen nærmerede sig for os. Hun gav os et godt overblik over vores pensionsmuligheder. Faktisk gjorde hun os opmærksom på ordninger, vi ikke var klar over, at vi havde"

 

Niels, kunde i Sparekassen Kronjylland 

Jeg blev gjort opmærksom på lokal afdeling

Jonna"Tidligere var jeg kunde inde i Randers, men da Sparekassen spurgte, om jeg ville være kunde i en afdeling tættere på min bopæl, flyttede jeg til den lokale afdeling. Det har gjort det meget nemmere for mig, når jeg skal mødes med min rådgiver".

Jonna, kunde i Sparekassen Kronjylland

 

Da jeg skulle til at tænke på førtidspension, hjalp min rådgiver mig med at få et godt overblik over mine muligheder. Hun gjorde mig endda opmærksom på, at jeg kunne få udbetalt penge fra en pension, jeg ikke selv var klar over, at jeg havde.

Min rådgiver er en værdifuld sparringspartner

"Da vi skulle købe hus første gang, vidste vi ikke meget om huskøb og de finansielle beslutninger, der følger med. Der var vores rådgiver god til at hjælpe os i et sprog, vi forstod. Da vi for anden gang stod overfor et huskøb, var vi meget klogere, og der var vores rådgiver en værdifuld sparringspartner, som hjalp os med at se flere muligheder."

Niels, kunde i Sparekassen Kronjylland

Sparekassen tog udgangspunkt i vores situation

"Vi valgte Sparekassen, da vi skulle flytte fra København til Jylland. Vi ejede på daværende tidspunkt en lejlighed og havde derfor brug for et pengeinstitut, som ville tage udgangspunkt i vores situation og låne os penge til et hus, før vores lejlighed i København var solgt. Vi fik en god og hurtig sagsbehandling hos Sparekassen, og vi har bestemt ikke fortrudt, at vi landede her."

Niels og Maria, Kunder i Sparekassen Kronjylland