Formue rådgivning

Får du nok ud af dine penge?

Renten på en indlånskonto er ikke, hvad den har været, og fra 1. juli 2020 indfører Sparekassen negative renter på indlån. 

Skal dine penge yngle, kan det derfor være værd at kigge efter nogle alternativer. Det kan give dig mulighed for at få et bedre afkast af dine penge – uanset, om de står på en almindelig indlånskonto eller en pensionskonto.

Måske bør du overveje at investere dine penge eller blot en del af dem?

Har du en kort tidshorisont og en lav risikoappetit, vil det mest fornuftige være at beholde pengene kontant på en konto, da du måske skal bruge dem inden længe. Men har du en længere tidshorisont og en højere risikoappetit, kan det være en mulighed at investere i værdipapirer. Har du aldrig investeret i værdipapirer før, så fortvivl ikke: Det er let at komme i gang, og vi hjælper dig gerne!

Du er altid velkommen til at snakke med os om, hvordan du kommer i gang.

Vil du handle selv - eller skal vi hjælpe?

Hvis du har mod på selv at investere, har du mulighed for at handle værdipapirer i Sparekassens Netbank eller Mobilbank.

Uanset, hvad du vælger, er det vigtigt, at du finder den investeringsløsning, der passer bedst til dig. Det gør du ud fra din risikoappetit (hvor store risici tør du løbe?) og tidshorisont (hvornår forventer du, at du skal bruge pengene?).

Kom gerne ind og få en snak med os. Vi yder altid en grundig rådgivning, så du er ordentlig klædt på, inden du tager stilling til, om investering i værdipapirer er noget for dig. På den måde får du et solidt grundlag for din beslutning.

Vi synes også, det er vigtigt at følge op på den investering, som du er blevet rådgivet om. Derfor tilbyder vi dig også rådgivning om investeringerne efter, at købet er foretaget. Rådgivning kan blandt andet ske i forbindelse med de møder, du allerede løbende har med din rådgiver.

Kom ind og hør nærmere. Er du ikke kunde, kan du finde nærmeste afdeling her.